Islamitische duivelsuitdrijving – Vrouw kreeg net zo lang zout water te drinken tot ze stierf

0
260

In Berlijn staan een islamitische geleerde, een hodja en drie andere moslims terecht. Er wordt gezegd dat ze een jonge vrouw zout water hebben gegeven tot ze stierf na een beproeving die enkele dagen duurde.

Achtergrond: De 22-jarige baarde haar man vier jaar lang geen kinderen. De hodja concludeerde dat ze bezeten was door de duivel. En de duivel zou worden uitgedreven door de “zoutwaterkuur”, meldt Bild.

De hoorzitting met bewijsmateriaal bracht macabere dingen aan het licht:

De man, de ouders van de jonge vrouw en de hodja bewaakten afwisselend de 22-jarige. In het begin dronk ze zelf het zoute water, dat de organen en de hersenen beschadigt. Toen ze daar fysiek niet meer toe in staat was, hielpen de vier verdachten. De Hodja las ondertussen verzen uit de Koran.

De ziekenhuisartsen hebben de politie gebeld

De autopsie bewees “extreme hypernatremie” en de dood was te voorkomen. Een tante van de overledene gaf een getuigenis. In 2016 is een vooronderzoek gestart. De datum van de aanklacht was 29 januari 2020. De verdachte heeft geen dag in hechtenis gezeten en heeft tot vandaag gezwegen.

Het proces zal op 9 november worden voortgezet. Een uitspraak wordt verwacht op 18 december.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Duitsland: Bijna 64.000 strafbare feiten gepleegd door “immigranten” in slechts drie maanden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties