Hillary Clinton deelt video van vrouw die zegt dat ze “Klootzak Trump wil doodschieten”

0
362

Over het bestendigen van gewelddadige retoriek gesproken. De vroegere minister van Buitenlandse zaken en de mislukte democratische presidentskandidaat Hillary Clinton heeft vorige week een video op Twitter van een bejaarde vrouw gedeeld die zegt dat zij wil “shoot that ar**hole Trump”.

De video werd oorspronkelijk getweet door CBS’s Faith Salie, die zei: “Vandaag had ik de eer om mijn 104,5 jarige vriendin Ruth te begeleiden om te stemmen. Ze is geboren voordat vrouwen het recht hadden om te stemmen. Haar 1e stem was voor FDR. Haar vader stierf aan de griep tijdens de pandemie van 1918, toen ze 2 jaar oud was. Dit is haar stemverhaal vandaag.”

“Wil ik stemmen?” zei de oudere vrouw in de video van 12 seconden. “Ja, ik wil vandaag meer dan wat dan ook stemmen, voordat ik op die klote Trump schiet.”

De voormalige First Lady retweette de video en zei: “Als Ruth het op kan brengen om te stemmen, heeft de rest van ons geen excuses. Laten we dit winnen”.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Johnny – Rotten – Lydon: Natuurlijk stem ik op Trump

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties