Afgelopen week hebben de lieverdjes het nieuw gebouwde ‘vluchtelingenkamp’ in Moria opnieuw in de fik gestoken nadat ze het vorige ook afgebrand hadden en Duitsland blijft ze belonen voor hun jihadvandalisme.

Op Samos plunderden de schatjes het eiland na de aardbeving 3 dagen geleden, maar ook dat is geen beletsel voor de doorgeslagen deugDuitsers.

Terwijl Duitsland opnieuw in een Coronagevangenis verandert, gaat de smokkel van migranten door de Duitse regering onverminderd door. Donderdag zijn de “vluchtelingen” uit Griekenland weer in Hannover geland. Volgens het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken zijn het 66 personen uit de opvangfaciliteiten op de Griekse eilanden. Sinds april heeft Duitsland in totaal al 1075 mensen uit Griekenland opgenomen.


LEES OOK:

70% Van de asielparasieten op Lesbos zijn Afghanen – Griekenland gaat ze allemaal naar Europa sturen


Het gaat om 24 volwassenen, 24 minderjarigen en 18 niet-begeleide minderjarigen – deze komen naar Beieren, Berlijn, Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen en Thüringen.

Na de (bewust gestarte) branden in het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos had de Duitse regering besloten om 1553 migranten op te nemen. Naast de opvang van “gezinnen die bescherming nodig hebben” had de federale minister van Binnenlandse Zaken Seehofer (CSU) al op 8 maart, na een stemming binnen de federale regering, besloten om 243 vermeende kinderen, waaronder hun kerngezinnen uit Griekenland, op te nemen in het kader van een Europese hulpactie.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Duitsland breidt gezinshereniging uit – ooms, tantes, neefjes en nichtjes mogen ook komen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties