Zoals Tichy’s Einblick meldt, sprak een leraar in Brussel met zijn leerlingen over de moordaanslag op Samuel Paty en liet hij ook Charlie Hebdo-cartoons zien. Na klachten van moslimouders is hij nu geschorst. Hij wordt nu bedreigd met een disciplinaire procedure die hem werkloos zou kunnen maken.

De Brusselse wijk Molenbeek is een jihaduitvalsbasis. Het is ook commandocentrum voor terroristen die bekend zijn geworden als meesterbreinen van grote terroristische aanslagen (Casablanca 2003, Madrid 2004, Parijs 2015 en Brussel 2016).

In een school in de buurt durfde een leraar het aan om met zijn leerlingen te praten over de onthoofding van zijn Franse collega Paty en hen de cartoons te laten zien die Paty ook aan zijn leerlingen had laten zien, waardoor de woede van de moslims werd gewekt.

Onverteerbaar voor leerlingen

De reactie op deze moedige daad kwam onmiddellijk: nadat verschillende ouders zich beklaagden over de obsceniteit van de cartoons, werd de leraar geschorst.

De woordvoerder van de burgemeester, Catherine Moureaux, rechtvaardigde de schorsing op dezelfde manier als de ouders: de profeet Mohammed was naakt afgebeeld in de cartoon “Une étoile est née” – een obsceniteit die de 10-11 jarige (moslim) leerlingen niet konden verdragen.

De leraar wordt nu zelfs bedreigd met een tuchtprocedure

Volgens de Molenbeekse burgemeester Catherine Moureaux was dat “niet omdat hij een karikatuur van Mohammed heeft laten zien, maar dat hij obsceniteiten heeft laten zien aan jonge leerlingen, van wie sommigen amper 10 jaar oud zijn”, schrijft Bx1.

Mdme. Moureaux heeft de burgemeesterssjerp overgenomen van haar vader Philippe – de Bey van Molenbeek – Moureaux, die zich altijd volledig heeft ingezet om de jihadenclave vaste wortel te laten schieten in het Brusselse en tot zijn dood steevast elke verantwoordelijkheid heeft ontkend.

De schorsing van de leraar trok de aandacht van Georges-Louis Bouchez, voorzitter van de Franstalige liberale partij MR.

“Ik hoop dat deze informatie niet klopt,” tweette Bouchez. “Als het waar is, zou het gewoonweg onaanvaardbaar en onverdraaglijk zijn. Over de vrijheid van meningsuiting kan niet worden onderhandeld.”

Moureaux antwoordde op zijn tweet, en zei dat in geen geval iemand genitaliën aan een 10-jarige mag tonen.

Behalve dan als het in officiële schoolboekjes is om omvolking te bevorderen natuurlijk, hypocriete trut:


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties