Linkse woordvoerster van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken betast door migrant.

De woordvoerster van de Thüringer minister van Binnenlandse Zaken Georg Maier (SPD), Anne Bressem, is het slachtoffer geworden van een aanranding door een “mediterraan uitziende man”. Volgens de politie vond het misdrijf zondagochtend plaats in het kasteelpark in Sondershausen, Thüringen.

Bressem, een luitenant-kolonel in het leger, kondigde op Twitter aan dat haar “vreedzame” joggen nu tot het verleden zou behoren. Ze vertelde de krant Bild dinsdag dat de vermeende dader herhaaldelijk met een racefiets om haar heen had gereden en daarna was verdwenen.

Een paar minuten later greep hij haar bij haar kont. “Ik schreeuwde, probeerde hem weg te duwen, rende zo snel als ik kon,” zei de linkse pro-immigratie SPD politica. Uiteindelijk slaagde ze erin de man van zich af te schudden.

Volgens de politie had de verdachte een “mediterraan uiterlijk en licht krullend haar”.

Het Duitse twitter is afschuwelijk braaf trouwens, niemand die reageert dat ze het verdiend heeft of dat het haar eigen schuld is. Het meest cynische commentaar is nog dat ze volgende keer een armlengte afstand moet houden.

En dan is er nog één twitteraar die adviseert om ‘deze lui uit te zetten, zodat men weer rustig kan joggen’. Voor de rest is het allemaal liefde, solidariteit en begrip.

*Archief artikel – augustus 2020


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


https://dissident.one/2020/10/19/2162/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties