Voormalige Maleisische premier: “Moslims hebben het recht om boos te zijn en miljoenen Fransen te doden”

0
114

De voormalige Maleisische premier heeft een schokkende verklaring afgelegd door te zeggen dat moslims het recht hebben “miljoenen Fransen te doden” in de nasleep van een schokkende terroristische aanslag eerder vandaag in Nice.

Dr. Mahathir Mohamad, de vierde en zevende premier van Maleisië, schreef op Twitter dat “moslims het recht hebben om boos te zijn en miljoenen Fransen te doden voor de moordpartijen uit het verleden”.

De tweet is inmiddels verwijderd, maar een screenshot is nog te vinden:

Zijn schokkende verklaring kwam net nadat drie mensen waren vermoord door een moslim die “Allahu Akbar” schreeuwde in de Notre-Dame kathedraal in Nice.

Een van de slachtoffers, een vrouw, werd onthoofd.

De opmerkingen van de voormalige Maleisische premier werden geuit in een lange Twitter-draad die probeerde de islamitische aanval van vandaag en de onthoofding van Samuel Paty wit te wassen, en te rechtvaardigen waarom Frankrijk vandaag de dag gestraft zou moeten worden voor zijn koloniale verleden.

“Macron laat niet zien dat hij beschaafd is. Hij is zeer primitief in het beschuldigen van de religie van de Islam en moslims voor het doden van de beledigende schoolmeester. Het is niet in overeenstemming met de leer van de Islam”, tweette Mohamad.

“Maar ongeacht de religie die wordt beleden, doden boze mensen. De Fransen hebben in de loop van hun geschiedenis miljoenen mensen gedood. Velen waren moslims.

“Moslims hebben het recht om boos te zijn en miljoenen Fransen te doden voor de slachtpartijen uit het verleden.”


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Drie doden bij islamitische slachtpartij in Nice, vrouw onthoofd

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties