SPD-politicus Karl Lauterbach vertrapt de grondwet. Hij wil privéwoningen laten bestormen door de politie bij corona-verdenking.

SPD-politicus Karl Lauterbach heeft opgeroepen tot meer coronacontroles in privé woningen. “We zitten in een nationale noodtoestand die erger kan worden dan in het voorjaar. De onschendbaarheid van het huis mag geen argument meer zijn voor het ontbreken van controles”, vertelde Lauterbach aan de krant “Rheinische Post”.

“Als privéfeesten in appartementen en huizen de volksgezondheid en daarmee de veiligheid in gevaar brengen, moeten de autoriteiten kunnen ingrijpen”. Lauterbach viel premier Armin Laschet (CDU) van Noordrijn-Westfalen aan, die zich ertegen had uitgesproken. “Het is verkeerd als hij dergelijke superspreader gebeurtenissen wil blijven tolereren”, zei Lauterbach.


LEES OOK:

“Het feest is over” – 6 maanden gevangenis voor Ierse feestvierders die Lockdownmaatregelen aan hun laars lappen


Lauterbach eist massieve lockdown

Voorafgaand aan het overleg tussen Angela Merkel en de presidenten van de deelstaten riep Lauterbach op tot een “golfbrekende lockdown” die door de federale en deelstaatregeringen zou moeten worden ingevoerd.

“Als we een volledige sluiting van scholen, kinderdagverblijven en bedrijven willen voorkomen, moeten we uiterlijk volgende week woensdag een lockdown van twee weken hebben, met individuele uitzonderingen, waarmee we de enorme tweede golf kunnen doorbreken”, aldus Lauterbach.


Dossier: Corona


Scholen, kinderdagverblijven en winkels voor essentiële behoeften zouden open kunnen blijven en bedrijven zoveel mogelijk thuiswerken moeten stimuleren. Gezinsreünies die niet kunnen worden uitgesteld, bijvoorbeeld voor begrafenissen, kunnen worden gehouden met een maximaal gereduceerd aantal personen. Huwelijks- of verjaardagsfeesten moeten in deze periode worden vermeden, aldus Lauterbach. “Een golfbrekende lockdown als deze is onze laatste kogel.”


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Het World Economic Forum schetst hoe het de Coronacrisis wil gebruiken voor de ‘Great Reset’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
2 jaren geleden

“Lauterbach (SPD) wil privéwoningen bestormen – Grondwet nietig verklaard”

Ja even terugkijken wat er van de week door de 1e kamer is goedgekeurd de “Corona Spoed/Noodwet, welke precies dezelfde methoden gaan inhouden als die idioot van de SPD, bijv. wordt u via een verplichte CV19-test positief bevonden dan gaat u en uw gezin, buren en overburen in quarantaine, en reken maar dat dit gecontroleerd gaat worden of u of een van uw gezinsleden dit dictaat werkelijk tot achter de komma naleeft, zomaar een gedachte spinsel.

Jack de Mooij
1 jaar geleden

Dat is precies waarom ik het land ontvlucht bent. De gehele eerste en tweede kamer zullen voor een tribunaal voor genocide moeten verschijnen, waar ze hun straffen zullen krijgen. Als dit ook al niet zo corrupt is als de regering zelf al jaren is.
Dit geld voor alle landen binnen west europa, de president van Tanzania is twee maanden geleden als vuil vergiftigd omdat hij tegen de corona maatregelen was, hij had leden van de WHO het land uitgestuurd, als waarschuwing werden de secretaris generaal en zijn hoogste minister vermoord, een week later werd hijzelf vermoord.
Deze beesten die hier verantwoordelijk voor zijn kennen geen emphatie, het zijn zionisten die de gehele wereld naar hun hand wil zetten.
Met massamoorden genicide als hun handelsmerk
Wilt u dood, haal dan het COVID vaccin of de PCR test, gegarandeerd succesvol,!!!
Ik leef gelukkig in een vrij land in Africa
Jack de Mooij

Eddy
Eddy
1 jaar geleden

mag je zulke mensen een hersentumor toewensen?

dondorp
dondorp
8 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Lees het verhaal elia elisa isabel in het oude en izebel in het nieuwe testament de ene onthooft de andere voor t verdere leven op het ziekbed wat te denken van ananias en sevira die de dood stierven omdat zij de Geeest bedrogen Wat hier gebeurd is 10000 keer ereger Maar gods engelen zijn onderweg volgens internet profeet hukuman om de oostkust te treffen met een tzunamie waar onder andere justitieel (m)oppperhoofd garland woont en alle ander crimi NSA welke 100 TV pasters met de dood bedreigd heeft,CIA voor wie gates vader volgens wiki gewerkt heeft met andere woorden?!:CIA=bilgates injecties die een half miljoen kinderen in india verlamd heeft