Zette een pistool op haar hoofd om haar tot prostitutie te dwingen – Albanees gearresteerd

De man wilde ook een andere jonge man vermoorden die het meisje onderdak had gegeven toen ze besloot in opstand te komen

0
50
Bari Wikipedia

De Guardia di Finanza van Bari heeft een 31-jarige Albanees gearresteerd die verdacht wordt van slavernij, uitbuiting, gedwongen prostitutie, illegaal vuurwapenbezit en het bezit van gestolen goederen.

Het begon allemaal met de klacht van een 26-jarige met dezelfde nationaliteit als de gearresteerde, die zich sinds 2016 onder zijn ‘bescherming’ prostitueerde, gedwongen met geweld en bedreiging. De jonge vrouw had zich in het verleden al geprostitueerd, ‘beschermd’ door andere Albanezen, en had geen onderdak. Hij dwong haar tot illegale activiteiten in de regio Bari, Tarantino, maar ook in Parma, in Veneto en zelfs in Spanje, waarbij hij haar sloeg en bij sommige gelegenheden een pistool op haar hoofd richtte.

De opbrengst, tot 400 euro per dag, belandde in de zakken van de verdachte, totdat in december 2019 de jonge vrouw besloot contact op te nemen met de Guardia di Finanza. Vanaf die dag begon de man haar echter te kwellen, haar obsessief te beheersen, haar te volgen – en zelfs een andere jonge Albanees te slaan die het slachtoffer gastvrijheid had geboden. De verdachte vuurde zelfs geweerschoten af ​​op de deur van dit huis, om te intimideren, en afgelopen juni sloeg hij de andere Albanees met een hamer.

Hij zal ook verantwoording moeten afleggen voor zware bedreigingen, het dragen van wapens of dodelijke objecten, pogingen tot mishandeling, persoonlijk letsel en laster. Hij was van plan de jongeman te vermoorden die de prostituee een thuis had gegeven, vervolgens naar het buitenland te vluchten en ammoniumnitraat te kopen, waarmee explosieven worden geproduceerd. De man zit in de gevangenis.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Moslims willen partijgenoot van Salvini verkrachten en in brand steken nadat ze zich uitspreekt tegen een moskee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in