Torre Mozza Piombino Wikipedia

Een 35-jarige illegaal uit Togo werd donderdag 22 oktober gearresteerd op beschuldiging van verkrachting en diefstal van een 70-jarige uit Piombino. 

Volgens de politie zat de vrouw op 19 oktober rond 16.00 uur een boek te lezen op het  strand onder de Via Amendola toen ze op een gegeven moment werd aangevallen door de man die haar in korte tijd zou hebben vastgehouden en gedwongen tot geslachtsgemeenschap.

Het geschreeuw om hulp van de oude vrouw trok de aandacht van enkele voorbijgangers en de 35-jarige vluchtte snel, maar niet voordat hij de tas van het slachtoffer met een mobiele telefoon erin had gestolen.

Het lukte agenten, na het verhaal van de oude vrouw en de getuigen te hebben gehoord, de crimineel op te sporen die op een bankje in een park vlakbij het strand zat. De man werd onmiddellijk gearresteerd en naar de gevangenis van Livorno gebracht. De 70-jarige, geschokt door het incident, werd vervoerd naar de eerste hulp.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


https://dissident.one/2020/10/23/2400/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties