De democratische presidentskandidaat Joe Biden schepte op dat zijn campagne de “meest uitgebreide en inclusieve organisatie voor kiezersfraude in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek” heeft opgezet in een podcast die zaterdag werd gepubliceerd.

In een gesprek met voormalige stafmedewerkers van de Obama-regering op Pod Save America, vroeg gastheer Dan Pfeiffer aan Biden wat zijn boodschap was aan Amerikanen die nog niet hebben gestemd voor de verkiezingen.

Dat is het moment waarop corrupte Joe zijn laatste blunder beging.

Kamela Harris die president wordt als Biden sterft tijdens zijn termijn of in een gesticht wordt opgeborgen of de rest van zijn leven in de gevangenis door moet brengen waar hij thuishoort, liet ook nog even zien hoe geschikt ze is voor de functie en meldde dat er 220 miljoen Amerikanen zijn overleden aan het coronavirus.

De DEMS schijnen het nogal belangrijk te vinden dat er 200 miljoen plus Amerikanen overlijden want Biden heeft ook al meerdere keren genoemd.

Video: Biden zegt WEER dat miljoenen Amerikanen zijn gestorven aan het Coronavirus – 200 miljoen

Voor ranzige seksfilmpjes van Hunter Biden terwijl die crack rookt kunt u terecht bij The Gateway Pundit. Wij gaan die troep hier niet plaatsten, het is te goor.

LOCK THEM UP ! is alles wat we er over kwijt willen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


https://dissident.one/2020/10/25/2489/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties