In Zweden is het inmiddels zo normaal dat ze er zelfs een woord voor bedacht hebben; ‘Balkonmeisjes’.

Jonge meisjes met een allochtone achtergrond die worden gedwongen te springen of van grote hoogte van appartementsgebouwen worden gegooid, zodat het op zelfmoord zou moeten lijken. Meestal gaat het om gevallen waarin de ‘familie-eer gered moet worden’.

Donderdagavond werd in Östersund een persoon aangetroffen die gewond was geraakt na een val van grote hoogte. Volgens informatie van Nyheter Idag is de gewonde een jong meisje en is haar vader gearresteerd op verdenking dat hij het meisje uit het raam op de tweede verdieping heeft gegooid.

Het meisje raakte gewond, maar bleef bij bewustzijn en is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling, zegt de politie.

Volgens informatie is de vader van het meisje – die Syrisch maar nu Zweeds staatsburger is – gearresteerd op verdenking van poging tot moord. Hij werd in 2013 geregistreerd in Zweden. In 2018 werd hij Zweeds staatsburger.

“Het is onduidelijk wat er is gebeurd … De politie werkt eraan om opheldering te krijgen over wat er is gebeurd. Ze praten onder meer met mensen in de buurt en die mogelijk observaties gedaan”, schrijft de politie op hun website.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


https://dissident.one/2020/10/07/1326/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties