Er zijn nu nog maar een paar landen in de wereld waar reizen niet wordt afgeraden. Daarom moet er een speciaal EU-coronapaspoort komen, waarin wordt vastgelegd dat u niet besmet bent, zodat u tijdens de coronapandemie toch over de landsgrenzen heen kunt reizen.

Dit is een voorstel van de belangenorganisatie Dansk Industri, die 17.000 bedrijven in Denemarken vertegenwoordigt.

Door een reispaspoort in de EU op te stellen met een vereiste voor een negatief testresultaat, kunnen we er voor zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt, zegt Michael Svane, sectordirecteur bij Dansk Industri, en het mogelijk maken om het reizen weer te hervatten.

Ondanks dat er vele vragen zijn of de tests wel accuraat zijn pleit Dansk Industri ook voor bliksemtests op luchthavens, zodat u bijvoorbeeld in 15 minuten antwoord krijgt op de vraag of u besmet bent,


LEES OOK:

Dossier Corona


Kan een voorwaarde zijn om te reizen

Eerder berichtten we al dat het luchthavens mensen willen gaan weigeren als ze geen Covid-pas hebben:

“Het paspoort, dat bestaat uit een app , stelt de houder in staat om zijn covid-19-test of bewijs van vaccinatie te tonen, zodat wordt voldaan aan de voorschriften van de autoriteiten”.

Terwijl miljoenen crimigranten en asielparasieten ongehinderd en ongecontroleerd onder aanmoediging van- en gefinancierd door de EU-omvolkingsorganisatie Europa binnenstromen, wordt de bewegingsvrijheid van de oorspronkelijke Europeanen sterkt beperkt door de dictatuur.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Hoge ambtenaar VS-leger: Er zal nooit meer een terugkeer naar “normaal” Post-COVID zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in