De minister van Tolerantie van de Verenigde Arabische Emiraten wordt nu beschuldigd van verkrachting. Een Britse vrouw beweert dat de sjeik haar seksueel heeft misbruikt toen ze hem bezocht om een ​​literatuurfestival in het land te lanceren.

Sheikh Nahyan Bin Mubarak Al Nahyan is niet alleen lid van het koninklijk huis van Abu Dhabi, hij is ook de minister van tolerantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Volgens de Britse Caitlin McNamara is hij ook een verkrachter die haar zou hebben misbruikt toen ze in het land was om het literatuurfestival “Hay” te lanceren.

De advocaten van de minister van Tolerantie ontkennen alle beschuldigingen van verkrachting en beweren dat de sjeik “verrast en bedroefd” was door de beschuldigingen en dat het ministerie van Buitenlandse Zaken geen commentaar wil geven op de beschuldigingen, meldt AP.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties