Rond Hertzogville en Hoopstad in Zuid-Afrika wordt meer dan 250.000 hectare land verwoest. Blanke boeren zijn zowel hun boerderijen als hun vee kwijtgeraakt door branden veroorzaakt door zwarte Afrikanen. 

Meer dan 250.000 hectare land is afgebrand rond de steden Hertzogville en Hoopstad in Zuid-Afrika. Blanke Zuid-Afrikanen hebben zowel hun boerderijen als hun vee verloren bij de brandstichtingen die zijn begonnen door zwarte Afrikanen.

Na al het geweld tegen blanke Zuid-Afrikanen hebben velen van hen besloten hun voedsel niet langer aan de grote voedselketens te verkopen, maar alleen aan individuen. Aangezien bijna al het voedsel in Zuid-Afrika wordt geproduceerd door blanke boeren, vormt het een vrij ernstige bedreiging voor het anti-blanke regime. Als het geweld tegen de Boeren niet ophoudt, verkopen ze hun eten niet aan zwarten.

Nu heeft de #EFF zijn toevlucht genomen tot een verschroeide aarde beleid

De oppositie van de Boeren heeft het anti-blanke regime heel kwaad gemaakt, vooral de anti-blanke partij EFF. Partijleider Julius Malema kwam met een nieuw voorstel dat ze het voedsel van de blanke boeren in ieder geval niet nodig hebben. Hij spoort de Afrikanen aan om het land van de Boeren van hen af ​​te nemen, en dit door middel van vuur. Malema zei dat ze het land van de Boeren in brand zouden steken en daar hun eigen voedsel zouden verbouwen.

In een video die op sociale media wordt verspreid, zingt een van de vertegenwoordigers van de EFF een lied over het in brand steken van de Boeren. De teksten zijn ongeveer als volgt vertaald:

Bel de brandweer. Het brandt. Bel de brandweer. Steek de boers aan. EFF neemt hun plaats in.

Veel Afrikanen zijn de stemming op sociale media blijven aanwakkeren, een gebruiker die zichzelf Aphelele Ndaba noemt, schrijft dat de genocide tegen het Boerenvolk op het punt staat te escaleren en dat ze meer branden zullen blijven stichten.

“Op 21 september beginnen we aan een nieuwe fase waarin we ons land terugnemen van degenen die het van onze voorouders hebben gestolen. We zullen het doen met geweld, met vuur ”, dreigt de Afrikaan.

https://twitter.com/DiePlaasPatriot/status/1318839443877494784

Het begon met een protest over vuil water bij Hertzogville toen demonstranten brandende banden naar boerderijen rolden.

Hoe het er na afloop uitziet:

Schokkende beelden van verbrand vee

 


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Verzwegen door de media: zwarte racisten doden 80.000 blanken in Zuid-Afrika

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties