Al-Azhar, het invloedrijkste theologische en universitaire centrum van de soennitische islam, heeft na de onthoofding van de Franse leraar aan de rand van Parijs “opnieuw de noodzaak bevestigd om internationale wetten aan te nemen die de aanval op religies en hun symbolen strafbaar stellen”.

Dit impliceert een eis voor een wereldwijde wet tegen “islamofobie”, zodat het niet langer de “plicht” van terroristen is om impopulaire mensen te onthoofden, maar dat islamofiele regeringen dit rechtstreeks moeten doen.

Vandaag sprak de Imam van Al-Azhar, Al-Tayyeb, op de vredesbijeenkomst in Rome, waar ook paus Franciscus aanwezig was. Zijn proclamatie:

“Ik distantieer mijzelf, net als de voorschriften van de Islamitische religie” van “zondige misdrijven en degenen die perverse ideologieën volgen”. “De terrorist vertegenwoordigt niet Mohammed”. Maar “het beledigen van religies en het misbruiken van heilige symbolen onder het mom van vrijheid van meningsuiting is een vorm van intellectuele dubbelzinnigheid”.

Kortom, zij die onthoofden en zij die een karikatuur van Mohammed laten zien staan op hetzelfde niveau.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


https://dissident.one/2020/10/05/1199/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
karton
karton
2 jaren geleden

Gatverderrie……staan ze elkaar te tongen ook nog !!
De paus heeft de onthoofding goedgekeurd en de dader “heilig” verklaard.
De katholike kerk is er mooi klaar mee, met zo´n geilige vader !