Een speciale task force heeft maandagmiddag in Bonn een ontvoerde jonge vrouw (18) bevrijd en de vermoedelijke dader gearresteerd (36).

De man wordt ervan verdacht het slachtoffer in België in een auto te hebben getrokken en haar naar Bonn te hebben gebracht. Rond 3.30 uur ’s nachts informeerde de federale recherche de politie van Keulen over de zaak en het openbaar ministerie.

“Onderzoekers hebben snel het spoor naar Bonn gevonden. Hier ontmoetten de task forces zowel de verdachte als de 18-jarige”, meldt Bild.

Tijdens het verdere onderzoek van de politie in Bonn werd de verdenking van vrijheidsberoving en mogelijke zedendelicten concreter. De 36-jarige zou de 18-jarige, met wie hij volgens de onderzoekers een relatie heeft en volgens de islamitische rite mee getrouwd is, tegen haar wil in een gehuurd appartement in Bonn-Bad Godesberg hebben ondergebracht en haar hebben verkracht.

De jonge vrouw was erin geslaagd familieleden te informeren over haar verblijfplaats, die vervolgens de politie waarschuwden.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


https://dissident.one/2020/10/16/1917/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties