Instagram beschermt de publicatie van een foto van twee zwaarlijvige zwarte vrouwen die elk een afgehakt hoofd vasthouden. De twee afgehakte hoofden zijn afbeeldingen van een blanke man en vrouw.

Verschillende mensen wijzen erop dat ze de foto hebben gerapporteerd. Instagram schrijft dat de afbeelding niet in strijd is met hun regels. In plaats daarvan wordt de persoon gevraagd de gebruiker die de afbeelding heeft gepubliceerd, niet langer te volgen.

Mensen op Twitter zijn verontwaardigd dat zwarten het voorrecht hebben om foto’s te plaatsen van geweld tegen blanken. Instagram is onderdeel van Facebook waar je geband wordt als je deze video van Kyle Rittenhouse verspreid waarin duidelijk bewijs wordt geleverd dat de blanke Kyle onschuldig is.

De anti-blanke haatpost kreeg 13.000 likes.

Blanken zijn een bedreigde minderheid op deze wereld en worden wereldwijd vervolgd tot in hun thuislanden aan toe waar ze binnen een paar jaar ook een minderheid zullen zijn. Wat ons dan te wachten staat, zal elke genocide die ooit gepleegd is in de geschiedenis doen verbleken. En de media helpen daar vergenoegd aan mee.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties