Een vrijwilligster vertelt over haar ervaring in een opvangcentrum: “We werden voortdurend uitgescholden en aangevallen door de vluchtelingen als christelijke hoeren”.

Nickelsdorf was een rustige Oostenrijkse stad met 1.700 inwoners voor september 2015, voordat Merkel de islamitische hordes naar Europa uitnodigde. In slechts één dag werd het overspoeld door 10.256 illegale immigranten, die er iets van maakten wat niet te beschrijven is. Het was de voorhoede van de invasie die kort daarna in Midden-Europa zou aankomen: meer dan 1 miljoen moslims.

De toenmalige Oostenrijkse centrumlinkse regering besloot het leger te sturen ter ondersteuning van de politie, die al aan de grens met Hongarije opereerde. Maar niet om de invasie te stoppen, maar om het te “controleren”.

Het resultaat was chaos. Na de invasie konden de plaatselijke meisjes en vrouwen het huis niet meer alleen verlaten. Vergelijkbaar met Lampedusa en Italiaanse steden vandaag de dag. Het was ineens voorbij met activiteiten zoals fietsen met kinderen en vrienden: te veel “mannen” die in kuddes op seksjacht gingen.

Overal vuilnis en uitwerpselen

Zoals de lokale media meldden, vertelt een vrijwilligster hoe ze geschokt was door wat ze meemaakte: “We werden voortdurend christelijke hoeren genoemd en aangevallen door vluchtelingen”.

“Er waren de vreemdste types, zoals grote Chinezen, waarschijnlijk uit Mongolië of soortgelijke gebieden, Oezbeken of andere Turkse volkeren, gekleurde mensen in alle tinten, maar nauwelijks Syriërs”.

En ze hadden allemaal veel geld. Ze belegerden lokale winkels zoals tabakswinkels en wilden altijd met briefjes van 500 euro betalen. Typisch voor wanhopige mensen die oorlogen ontvluchten.

De burgers van Nickelsdorf voelden zich volledig in de steek gelaten door hun regering: “Het is net als aan het einde van de oorlog, toen de Wehrmacht zich overgaf en wij aan de genade van de plunderaars van het Rode Leger waren overgeleverd,” zeiden ze.

Maar dat is niet alles. Veel treinen waren onbruikbaar als gevolg van het “gebruik” door de “vluchtelingen”, wat grote overlast veroorzaakte voor de forensen in de omgeving.

Al het treinverkeer van en naar Nickelsdorf was lange tijd volledig geblokkeerd.

Alle treinwagons waren zo vies als je je nauwelijks kunt voorstellen. De treinen moesten worden gereinigd en gedesinfecteerd. Veel wagens waren besmettelijke bommen door uitwerpselen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

 


Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties