Een hoge ambtenaar van het Amerikaanse leger zegt dat er waarschijnlijk nooit meer een terugkeer zal zijn naar een “normale” postCOVID en dat regels zoals sociale afstand nemen en het dragen van een masker waarschijnlijk permanent zullen worden.

Tijdens een toespraak op de jaarlijkse conferentie van het Amerikaanse leger zei Bruce Jette, assistent-secretaris van het leger voor acquisitie, logistiek en technologie, dat de maatregelen die in het hele land worden ingesteld, van kracht zullen blijven in de defensie-industrie om te beschermen tegen de sluiting van productiefaciliteiten.

Hij suggereerde ook voor dat de beperkingen van kracht zouden moeten blijven voor het grote publiek, meldt Summit News.

“Ik weet niet of ik ooit zal zeggen dat het weer helemaal normaal is”, zei Jette. “Ik zie ons niet terugdeinzen om dezelfde beperkingen blijvend in te voeren”.

“Ik zou zeggen dat we de COVID-19 normen aanhouden omdat het ook de impact van griep en andere ziekten zal verminderen,” voegde hij eraan toe. “We denken dat het blijvend toepassen van deze zelfde technieken gunstig is voor de mensen en voor het leger in het algemeen”.

Zoals Zero Hedge opmerkt, is het leger de “kanarie in de kolenmijn” voor dergelijke maatregelen “en daar vandaan is het nog maar een kleine stap om de hele Amerikaanse samenleving dezelfde maatregelen op te leggen”.

Zoals we eerder al benadrukten, pushte CNN ook het idee dat het leven nooit meer normaal zou worden in een artikel geschreven door hun internationale veiligheidsredacteur Nick Paton Walsh.

In het stuk beweerde Walsh dat het verplicht dragen van maskers “permanent” zal worden, “slechts een deel van het leven”, en dat het publiek “er mee in het reine zou moeten komen”.

Miljardair filantroop Bill Gates waarschuwde ook dat de wereld pas weer normaal wordt als er een tweede coronavirusvaccin komt.

En de president van de Duitse Bondsdag, Wolfgang Schäuble, zei dat hij Corona als een kans ziet om de EU Financiële Unie in te voeren.

Klaus Schab pleitte er op het World Economic Forum voor om Corona als voorwendsel te gebruiken om ‘The Great Reset’ door te voeren.

En vorige week beweerde TV-host Rowan Dean op Sky News Australië dat het World Economic Forum in Davos is veranderd van een “jet-setter klimaat-theekransje” in een sinistere “antidemocratische onderneming die is ontworpen om uw baan te vernietigen, uw welvaart te stelen en uw kinderen te beroven van een toekomst”. (Slechte kwaliteit video op YouTube, Bitchute, en de beste kwaliteit hierboven onder de link naar Sky News, en hier nagesynchroniseerd in het Duits voor de liefhebbers)

“Het is een hardcore linkse eco-horrorshow vol met quasi-fascisme communisme,” zei hij.

Klaus Schab zegt letterlijk dat ‘The Great Reset’ bedoeld is om racisme en nationalisme te bestrijden:


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties