De Europese Fractie Identiteit en Democratie (ID Partij) en de AfD hebben een petitie gelanceerd tegen het EU-migratiepact, meldt Junge Freiheit. Daarin waarschuwen ze dat het asiel- en migratiepact dat de Europese Commissie medio september heeft gepresenteerd, de weg vrijmaakt voor massale immigratie naar Europa. “Dat zou het einde betekenen van de Europese welvaartsstaat, de Europese naties en de Europese culturen”, zegt de petitie.

Tot de belangrijkste leden van de ID-partij behoren de Franse Rassemblement National, de Italiaanse Lega Nord, de FPÖ en de PVV levert met Marcel de Graaff 1 lid. Samen vormen zij de Fractie Identiteit en Democratie in het Europees Parlement, waarvan de AfD lid is. Het wordt voorgezeten door de Lega-politicus Marco Zanni en is momenteel met 75 leden de op drie na grootste groep in het Europees Parlement.


LEES OOK:

Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”


EU-migratiepact zou Europa “overspoelen”

In de petitie waarschuwen de verantwoordelijken dat het EU-migratiepact het VN-migratiepact van 2018 moet uitvoeren. Dit zou leiden tot een recht op migratie. Economische migranten worden dus gelijkgesteld met echte vluchtelingen. De lidstaten van de EU worden bedreigd door een “demografische transformatie (spreekwoordelijk: bevolkingsuitwisseling)” als gevolg van de “geplande invasie”.

Met de wettelijke controle van de buitengrenzen bezit de EU “de sleutels tot het huis van Europa”. Nu opent het de deuren zonder onze toestemming en vraagt het de wereld om te komen en te blijven. We moeten deze sleutel terugkrijgen. Anders worden we overspoeld en uiteindelijk dakloos”, waarschuwde de ID-partij in de petitie. Het EU-migratiepact moet daarom worden stopgezet.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


https://dissident.one/2020/10/12/1630/

LEES OOK:

EU voorzitter Von der Leyen kondigt geheim EU-immigratie pact aan – Haalt woedend uit naar immigratiecritici

Europese Commissie schrapt Dublin-verordening – introduceert nieuw “solidariteitssysteem” voor “migratiebeheer”

Ylva Johansson wil de zelfbeschikking van de EU-landen op het gebied van migratiebeleid afschaffen

De EU gaat door met het ondemocratische en ideologische VN-migratiepact

De EU betaalde 6,2 miljoen euro aan mensensmokkel-netwerk

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties