Twitter wordt ervan beschuldigd openlijk en brutaal te proberen de uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen te beïnvloeden na het censureren van een explosieve onthulling over Joe Biden. 

De CEO van Twitter, de linkse activist Jack Dorsey, is nu opgeroepen voor een hoorzitting over zijn de acties door de Senaat.

Dit is ongeëvenaard in de geschiedenis van de democratie en we willen weten wat er aan de hand is, zegt senator Ted Cruz.

Woensdag publiceerde de New York Post – een van de weinige kranten in de Verenigde Staten die president Donald Trump steunt – haar onthulling over Joe Biden’s zoon Hunter Biden.

Dissident heeft er uitgebreid over bericht:

https://dissident.one/2020/10/15/de-totale-biden-corruptie-2/

E-mails van een computer die Hunter Biden ter reparatie had aangeboden, laten zien dat Joe Biden eerder had gelogen dat hij niets te maken had met de vreemde en buitengewoon goedbetaalde carrière van zijn cocaïneverslaafde zoon als bestuurslid van het Oekraïense gasbedrijf Burisma. Uit de e-mail bleek dat Joe Biden in feite een Oekraïense collega van zijn zoon had ontmoet tijdens zijn tijd als vice-president. In de e-mail werd ook besproken hoe Biden’s “invloed” kon worden gebruikt om een ​​strafrechtelijk onderzoek door het gasbedrijf te stoppen.

Joe Biden heeft eerder openlijk opgeschept over hoe hij, als vice-president, via chantage de Oekraïense regering ertoe heeft gebracht om aanklager Viktor Shokin te ontslaan, die onderzoek deed naar de corruptie van Burisma.

En als om te bewijzen dat Jack Dorsey, Twitter, meer macht heeft dan de Amerikaanse president, verwijderde het monopolistische sociaal-media bedrijf de ‘vastgezette’ tweet van de president van het zogenaamd machtigste land op deze wereld:

https://twitter.com/SVNewsAlerts/status/1316757866485874689

Zowel Twitter als Facebook kozen er woensdag voor om de onthulling onmiddellijk te censureren. Facebook stelde zichzelf tevreden met het beperken van de verspreiding van de informatie, terwijl Twitter alle gebruikers volledig blokkeerde om links naar het artikel in de New York Post te plaatsen. Mensen die nog steeds over de informatie schreven – zoals de persvoorlichter van het Witte Huis, Kayleigh McEnany – werden opgeschort.

De Republikeinen in de Amerikaanse Senaatscommissie voor Justitie zijn nu van plan om Twitter-CEO Jack Dorsey aanstaande vrijdag op te roepen voor een hoorzitting over de actie, meldt de New York Post.

En ze maakten nog een hoop kabaal… Feit is dat ze al eerder hoorzittingen gehouden hebben en @Jack als antwoord hun president op ‘wit’ zet.

Politici hebben niks meer te zeggen.

Het is in vier jaar tijd niet gelukt om ‘het moeras leeg te pompen’ zoals bij aanvang beloofd, in plaats daarvan is Trump in het moeras verzopen.

Dat zijn eigen tweets ‘gewist’ worden en hij machteloos staat, is wel het ultieme bewijs.

Al dat rest is een beetje geschreeuw om het theater van de democratie in stand te houden, maar de voorstelling is al lang voorbij.

Welkom in de BIG-TECH dictatuur.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Geniet van je Soma

https://dissident.one/2020/09/21/504/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties