Zuid-Afrika was ooit het rijkste land ter wereld. Nu heeft het al tijden Junk-status. Het kostte de ‘regenboog-natie’ slechts 23 jaar om zichzelf volkomen in de vernieling te helpen.

De eerste harttransplantatie vond plaats in Zuid-Afrika, door Christian Barnard, zoon van een predikant in de Nederlandse Gereformeerde kerk. Zuid-Afrika had zelfs kernwapens, verkregen via Israël, waar Zuid-Afrika nog veel meer van gekregen heeft. De Blanken waren zo verstandig het kernwapenprogramma te ontmantelen voor de macht overgedragen werd aan het communistische ANC. Anders waren we nu allemaal dood geweest waarschijnlijk.

Zuid-Afrika gaat de onvermijdelijke weg die elk land gaat waar negers het voor het zeggen hebben. Het zinkt af in totale chaos.

Harttransplantaties worden niet meer uitgevoerd. Universiteiten worden gesloten, alle stations, treinen en bussen in de fik gestoken omdat het uitvindingen van de gehate Blanken zijn. En transport over geasfalteerde wegen zal binnenkort ook tot stilstand komen. Omdat er simpelweg geen wegen meer zullen zijn.

Zuid-Afrika dekoloniseert in rap tempo. Als anti-Blanken in Nederland spreken over ‘dekolonisatie’, en je niet begrijpt wat ze bedoelen, kijk dan naar Zuid-Afrika. Dekoloniseren betekent alles afbreken wat Blanken uitgevonden en opgebouwd hebben, het verwijderen van elke Blanke invloed. Terug naar de Steentijd, maar met AK-47’s.

De dappere chauffeur die nu nog over Zuid-Afrika’s overgebleven wegen durft te rijden kan maar zo het volgende overkomen:

Het incident vond blijkbaar plaats in Ladysmith. Na het incident reed de chauffeur naar verluidt direct naar het politiebureau van Ladysmith om het incident te melden.

De chauffeur reed onder een gemoedelijk tribaal deuntje relaxt over de verlaten weg. Plots sprongen drie struikrover-negers op het asfalt vanuit het niets en openden het vuur. Zomaar, omdat het kan.

KIJK:

Een tweede clip toont dashcamera beelden, waarin drie schutters te zien zijn als de truck een bocht in de stille weg bereikt en die direct op het voertuig schieten.

Alsof de totale wetteloosheid nog niet genoeg is, heeft het Zuid-Afrikaanse parlement in hun blinde Blankenhaat gisteren ook besloten dat het nu definitief is dat Blanke Boeren onteigend kunnen worden zonder compensatie.

De Blanke Boeren zijn slechts een klein percentage van het totale aantal boeren, maar verzorgen wel tot 80% van de voedselvoorziening. De Zuid-Afrikaanse negers verkiezen de hongerdood boven gevoerd te worden door Blanken.

We kunnen alleen maar hopen dat de Westerse communistische overheden dat besluit respecteren en niet hun oude koloniale gewoonten oppakken en ingrijpen en voedsel sturen naar hen die het niet willen.

En als de paar honderd dode mannelijke koppensnellende moslimjihadstrijders in Srebrenica, herinner je dat de mannen en vrouwen gescheiden werden en dat dat hier als iets kwalijks gebracht werd, wat het niet was omdat de vrouwen en kinderen een vrijgeleide kregen, al als een genocide bestempeld worden en wij ‘vluchtelingen’ op moesten nemen, waarom benoemen we dan de genocide op 80.000 van onze familieleden in Zuid-Afrika niet. Waarom laten we hen niet toe, terwijl ze opgejaagd, vervolgd en uitgemoord worden?

We laten al het uitschot van de hele wereld toe, maar sluiten de deur voor onze eigen familieleden. We worden geregeerd door de vijand.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Verzwegen door de media: zwarte racisten doden 80.000 blanken in Zuid-Afrika

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in