Naar aanleiding van klachten van badgasten heeft de Duisburgse Niederrhein-Therme vrouwen verboden om onthullende bikini’s te dragen.

Volgens het bericht stoorden sommige bezoekers zich aan de schaarse zwemkleding. “We zijn een plaats waar vele culturen elkaar ontmoeten. Bewegingsvrijheid wordt niet altijd door alle bezoekersgroepen getolereerd”, schreef een woordvoerster van de Niederrhein-Therme van de WAZ.

“Een plaats waar vele culturen samenkomen”

In Duisburg heeft 43,3 procent van de inwoners een migratieachtergrond. In het district Hamborn, waar de Therme is gevestigd, is het aandeel 57,4 procent.

In de toekomst zullen de werknemers wijzen op het verbod op lichtgeklede vrouwen. Bezoekers zouden dan hun zwemkleding moeten aanpassen, benadrukte de woordvoerster. Strings horen niet thuis in een wellness- en gezondheidscentrum.

Burkini is wel toegestaan

De leider van de AfD-fractie in het Hessische parlement, Robert Lambrou, vertelde Junge Freiheit dat een woordvoerster van de Therme hem had verteld dat het dragen van Burkini’s, aan de andere kant, was toegestaan. De zogenaamde Burkini is een tweedelig badpak voor vrouwen dat het hele lichaam bedekt, behalve het gezicht, de handen en het lichaam.

De zweminstelling heeft nu borden opgehangen die op de verordening wijzen. “In het belang van alle aanwezige gasten wijzen wij er uitdrukkelijk op dat ontoereikende badkleding (string, Braziliaanse bikini’s, etc.) niet is toegestaan in onze thermen”, aldus de WAZ.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties