De ironie van het lot: het queer-feministische “woningbouwproject” Liebig 34 in Berlijn, ook wel bekend als een links “shithole”, is ontruimd.

Het pand dat onlangs door duizenden politieagenten is ontruimd, dat jarenlang door linkse extremisten werd bewoond en als een broeinest van links-extremistisch geweld werd beschouwd, krijgt binnenkort nieuwe bewoners. En niet zomaar: Vluchtelingen en andere migranten trekken er in, omdat Duitsland, zoals we allemaal weten, “ruimte” heeft en “vakkrachten” ontbeert.

Jarenlang hebben de Antifa-communisten gepleit voor de Volksdood door middel van omvolking en nu worden ze zelf getroffen.

Huiseigenaar wil vluchtelingen opvangen

Zoals Der Spiegel meldt, wil de huiseigenaar Padovicz in de toekomst “voortvluchtigen” in het slooppand onderbrengen. Volgens de advocaat van de huiseigenaar is dit het meest waarschijnlijke scenario. Er worden al gesprekken gevoerd met nieuwe huurders:

https://twitter.com/mali_ad_/status/1314532181717516288

De eigenaar had met de vorige huurders, een radicale linkse vereniging, een tienjarig contract getekend dat in 2018 afliep. Omdat de linksen er niet aan dachten om te verhuizen (hoewel er slechts 4.800 € (!) per maand betaald hoefde te worden voor 30 appartementen), werd er een ontruimingszaak aangespannen, die enkele dagen geleden werd uitgevoerd door honderd politieagenten met grote media-aandacht.

Links autonoom centrum ontruimd: politie rukt op in regimentssterkte

De Berlijnse linkse extremistische scène is nu één broeinest armer. De eigenaar van een gebouw aan de Liebigstrasse 34, dat al tientallen jaren in gebruik is, heeft het gebouw vrijdag laten ontruimen. De politie kwam met een enorm contingent en zwaar materieel aan. Aan het begin van de operatie waren er rellen en regelrechte straatgevechten. Na iets minder dan vier uur konden de meer dan 50 krakers naar buiten worden gebracht en kon het gebouw worden beveiligd.

In totaal moesten minstens 1500 agenten (!) uit verschillende deelstaten worden opgeroepen om het linkse autonome bolwerk te ontruimen. De operatie begon om 7.30 uur met kettingzagen, slijptollen en breekijzers. De gebarricadeerde deur op de begane grond zorgde voor problemen. De politie kwam vervolgens het pand binnen door een raam op de eerste verdieping. De politie moest voorzichtig te werk gaan – ze vreesden voor boobytraps door de terroristen.

Bovendien moesten er kettingzagen en -frezen worden gebruikt om barricades te verwijderen. Er waren ook demonstraties van solidariteit met de krakers die de politiediensten in andere straten rond het terrein bezighielden. Onder de demonstranten zouden basisschoolkinderen van de Freie Schule Kreuzberg zijn geweest. Ze volgden blijkbaar een oproep van hun onderwijsinstelling.

De Linkse partij had de politie en de senator van Binnenlandse Zaken Geisel (SPD) opgeroepen om de uitzetting wegens Corona uit te stellen. Het kraakpand is eigendom van de 68-jarige Israëlische vastgoedinvesteerder Gijora Padovicz.

De linkse terroristen bedankten hun voormalige beschermheer met aanslagen en doosbedreigingen.

Bij PolitikStube staan beelden van het interieur

Liebig34-Haus: Linksen worden nu verjaagd door migranten

Nog bitterder dan de komst van vluchtelingen in het linkse terreurnest zijn video-opnames van de afgelopen dagen, waarop je kunt zien hoe de zelfverklaarde antifascisten proberen het huis weer terug te veroveren. Maar zonder succes.

De nieuwe Duitsers in gele veiligheidsvesten, bewaken nu hun pas veroverde nieuwe grondgebied. Met stokken en onder bedreiging van geweld worden de linkse radicalen verdreven door de “nieuwe burgers”:

https://twitter.com/rockefellaG/status/1316063242163232769


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Duitsland: Bijna 64.000 strafbare feiten gepleegd door “immigranten” in slechts drie maanden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties