De Deens-Zweedse islamcriticus Rasmus Paludan, die nu ook Zweeds staatsburger is, zal in Zweden honderden korans verbranden uit wraak op de Zweedse regering. Hieruit zal blijken dat de Zweedse autoriteiten geen controle meer hebben over het land. Hij legt dit uit in een nieuw interview met Samhällsnytt. Hij stopt pas als de islam niet meer bestaat in Zweden, belooft hij de Zweden.

Het is in Samhällsnytt dat de Deens-Zweedse politicus Rasmus Paludan meldt dat hij nu van plan is de Zweedse heersers, die hem eerder dit jaar vanuit Zweden verbanden, te straffen door “honderden korans in heel Zweden te verbranden”.

“Ik wist op 28 augustus niet hoe erg het is in Zweden. Ik wist dat het erg was, maar niet dat de politie en de regering volledig geïslamiseerd zijn. Dus nu zullen we de Koran toch in Zweden verbranden. En het zal een probleem worden voor de Zweedse regering, want die zal aantonen dat ze niet de macht in het land heeft”, zegt hij en wijst erop dat zijn partij niet zal stoppen totdat de islam weg is uit Zweden.

Het kan zo ver gaan dat een van ons wordt vermoord.

Op 28 augustus werd Paludan aan de Zweedse grens geweigerd en kreeg hij een inreisverbod van twee jaar. Dit was illegaal, aangezien hij al 31 jaar recht heeft op het Zweedse staatsburgerschap, dankzij het feit dat zijn vader Zweeds is. Vorige week kreeg hij het staatsburgerschap van de Zweedse migratiedienst.

De politicus beweert ook in Samhällsnytt dat het Arabische agenten waren die hem in augustus uit Zweden zetten, en dat ze op dat moment elkaar een “high five” gaven en hem “bespotten”.

“Dat hoort niet bij de Zweedse politie. Ze zouden niet eens in Zweden moeten zijn”, zegt hij in het interview.

Volgens Rasmus Paludan zijn Zweedse politici bang voor de islam en geven ze niet om wat het beste is voor Zweden en de Zweden. Hij beweert zelfs dat de Zweedse regering wil dat Zweden worden verkracht en vermoord, omdat het de bevolking bang en gedwee maakt.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Moslimgemeenten willen de Zweedse grondwet veranderen – bespotting van religie moet worden verboden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties