Veel wegen leiden naar Duitsland, sommige springen op goederentreinen, sommige gebruiken de bus of de trein, andere kunnen met de auto over de grens worden gesmokkeld, en dan zijn er nog degenen die rechtstreeks naar Duitsland vliegen in een privé-jet, zoals op de luchthaven van München is gebeurd.

Een gezin van vier Irakezen, dat zich voordeed als diplomaat en officieel slechts een tussenstop plande, gebruikte de handige inreis-methode voor hun goed geplande asielaanvraag. De kosten van de luxe reis waren niet aan de orde; het trotse bedrag van ongeveer 60.000 euro voor de vlucht van Istanbul naar München werd waarschijnlijk uit klein geld betaald.

Onder leugens en bedrog zijn ze nu hier, het zoveelste vluchtsprookje uit 1001 Nacht, omdat de waarheid van de familiegeschiedenis niet kan worden geverifieerd. Mutti Merkel zal in ieder geval blij zijn dat weer een Irakese familie heeft gekozen voor het asielparadijs Duitsland en zijn allround zorg.

Op vrijdag (9 oktober) stonden vier passagiers voor de federale politie op de luchthaven. De Irakezen – vader (49), moeder (44) en twee kinderen (12 en 7) – reisden niet op een lijnvlucht, maar in een zakenvliegtuig.

Vrijdagmiddag controleerde een federale politieagent de passagiers van een zakenvliegtuig dat vanuit Istanbul was aangekomen in de “General Aviation Terminal”. De Iraakse familie, diplomaten volgens de aankondiging, was naar verluidt op weg van de Bosporus naar de Dominicaanse Republiek meldt Bild.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


https://dissident.one/2020/10/13/1692/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties