Een tien maanden oud meisje stierf begin oktober nadat ze was verkracht door haar vader, een Afro-Amerikaan genaamd Austin Stevens. Voordat de man om hulp belde, spendeerde hij bijna een uur aan het zoeken op Google naar ‘ Hoe weet ik of een baby dood is ‘ en dergelijke.

De 29-jarige Afro-Amerikaan Austin Stevens in Pennsylvania in de VS is gearresteerd op verdenking van verkrachting en zware mishandeling van zijn 10 maanden oude dochter Zara Scruggs.

Het was zaterdag 3 oktober dat een politiepatrouille die ter plaatse was gestuurd, Stevens aantrof met zijn levenloze dochter. De politie startte onmiddellijk met cardiopulmonale reanimatie bij het levenloze meisje.

Het meisje werd per ambulance naar het Einstein Medical Center Montgomery gebracht, waar ze, ondanks reanimatiepogingen, niet kon worden gered maar dood werd verklaard.

Tijdens het ingezette onderzoek kreeg de politie de gelegenheid om Steven’s telefoonhistorie te downloaden. Hieruit bleek dat de man bijna een uur voordat hij waarschuwde over de dochter, verschillende Google-zoekopdrachten uitvoerde met onderwerpen als ‘Als de baby stopt met ademen‘, ‘Wat gebeurt er als je de hartslag van de baby niet hoort‘, ‘Mijn baby ademt niet‘ en ‘Hoe weet je of een baby dood is”.

Stevens was in hetzelfde uur ook op sociale media geweest waar hij was betrokken bij gesprekken met twee vrouwen die niets te maken hadden met de toestand van het kind.

 

 

 

 

 

De politie vond ook een luier die de baby droeg tijdens het transport naar het ziekenhuis en die gevuld was met bloed.

Na de autopsie bleek dat het meisje stierf na een aanranding waarbij haar endeldarm beschadigd was geraakt, maar dat ze ook met zwaar geweld een stomp voorwerp op haar hoofd kreeg. Er worden verdere forensische testresultaten afgewacht om de uiteindelijke doodsoorzaak te bepalen.

Deze zaak is buitengewoon schandalig. Het is moeilijk om de dood van dit kind schokkender voor te stellen”, zei Kevin R. Steele, officier van justitie in het district Montgomery County.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


https://dissident.one/2020/10/07/1314/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties