Ongeveer 40 boten met meer dan 1000 Afrikaanse migranten zijn in minder dan twee dagen op de Canarische Eilanden aangekomen.

Binnen 48 uur landden 1.015 migranten uit Afrika op de Canarische Eilanden. De illegale massale invasie zal waarschijnlijk niet veel vreugde veroorzaken onder de eilandbewoners, in tegenstelling tot de pas aangekomenen, die het eerste stadium van hun reis hebben bereikt en precies weten welk toverwoord ze moeten gebruiken, om naar het Spaanse vasteland te worden gebracht en vandaar naar de Noord-Europese vetpotten.

Alleen al op vrijdag kwamen volgens de lokale krant La Provincia meer dan 700 migranten aan in 22 volgeladen boten. Dit is het hoogste aantal aankomsten op één dag sinds 2006. In dat jaar trokken in totaal meer dan 31.000 Afrikaanse migranten naar de Spaanse eilanden, in de hoop verder de EU binnen te komen.

Volgens het Rode Kruis zijn er sinds donderdag 1015 mensen aangekomen aan boord van 37 boten op de eilanden Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria en Tenerife. Een woordvoerder van het Rode Kruis zei dat de vluchtelingen uit de Maghreb of sub-Sahara Afrika kwamen. De gezondheidstoestand van de jongemannen in de militaire leeftijd was goed, zei hij.

Volgens het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken zijn tussen januari en eind september 6081 vluchtelingen op de Canarische Eilanden geland, zes keer zoveel als in dezelfde periode vorig jaar.

https://dissident.one/2020/10/09/1426/

Migratiejihadisten gehuisvest in luxe hotels

Volgens El Mundo zijn al meer dan 2700 Afrikaanse migranten ingekwartierd in hotels op de eilanden omdat de overheid geen andere oplossingen heeft bedacht. Met meer dan 1.000 meer mensen die aankomen en er nog meer zullen komen, dreigt de situatie onhoudbaar te worden.

De invasie van de Canarische Eilanden vanuit Afrika is de laatste jaren in populariteit toegenomen. Strengere controles langs de Middellandse Zeekust van Marokko hebben ertoe geleid dat mensenhandelaars hun routes hebben gewijzigd.

Veel van de migranten die deze week zijn aangekomen, zijn vanuit Senegal vertrokken, een reis van ruim 1600 km. Volgens de Senegalese autoriteiten zijn ook twee boten met 186 mensen aan boord aangehouden, schrijft Yahoo News. Behalve Senegal kwamen er velen uit Gambia.

In totaal stelt het Rode Kruis gedurende de week dat meer dan 1.500 Afrikanen in 62 boten op de Spaanse archipel zijn aangekomen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties