Een paar dagen geleden kopte de Duitse publieke omroep ZDF: “Blanke dominantie in orkesten. Heeft de klassieke muziek een racismeprobleem?

De linkse agenda van de ontbinding wordt op alle terreinen van de samenleving, de economie en de kunst nagestreefd. De heropvoeding van de Europese volkeren door de globalistische neomarxisten is als een tsunami in heel Europa aan de gang.

Illegale massa-immigratie kan worden gezien als het startschot voor de laatste ronde. Wat hebben we moeten doorstaan? Turkse en Marokkanen zouden onze landen na de oorlog hebben opgebouwd, wij zouden de Arabieren hebben onderdrukt door middel van kruistochten – en vervolgens Afrika.


LEES OOK:

Blanke kinderen worden keihard gediscrimineerd in het Britse schoolsysteem


Een continent met extreme geboortecijfers, waar honderden miljoenen mensen op gepakte koffers zitten om gelukkig te immigreren in de sociale systemen van het Westen. De EU heeft zelfs besloten speciale rechten toe te kennen aan Afrikaanse immigranten.


LEES OOK:

Arabisch jongerenonderzoek: Bijna 100 miljoen jonge Arabieren willen naar het Westen


We staan op het punt om quotaregelingen op te stellen om de plaatsing van migranten in kantoren en bedrijven verplicht te stellen. Hun all-round zorg zou onze plicht zijn vanwege onze eeuwige historische schuld. Kritiek hierop zou worden gecriminaliseerd.

Dit denken heeft nu ook de klassieke muziek bereikt. Het feit dat onze wereldberoemde orkesten niet worden afgewisseld en gedirigeerd door gekleurde mensen zou een gevolg zijn van racisme. Binnenkort staat hier niet meer één steen op een andere.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


https://dissident.one/2020/09/17/272/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties