Elke dag vinden er nieuwe gruweldaden plaats tegen Duitsers door de geïmporteerde vijanden die rechtstreeks oorlog voeren tegen de oorspronkelijke Bevolking.

Woensdagochtend viel een 32-jarige Gambiaan een Duitser aan in de stad. Het moordwapen was een bierflesje, waarmee de Afrikaan niet alleen sloeg, maar ook de keel van het slachtoffer opensneed.


LEES OOK:

Duitsland: Bejaard echtpaar moet appartement verlaten voor “vluchtelingen”


De daad vond plaats bij het hoofdbusstation van Karlsruhe. Daar sloeg de Gambiaan de 22-jarige meerdere keren op het hoofd totdat de fles brak. Daarna zou hij met de gebroken fles de hals van het slachtoffer open hebben gesneden.

Gelukkig heeft de jongeman het overleefd en werd hij onmiddellijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. De Afrikaanse migrant werd gearresteerd en voor de bevoegde lokale rechtbank gebracht. Een motief werd niet gegeven. Logisch, want dat Afrikanen over het algemeen Blanken haten en ons naar het leven staan, is niet handig om te vermelden als je er tegelijkertijd miljoenen van importeert.

De oorlog tegen inheemse Duitsers is al geruime tijd aan de gang in Karlsruhe en is zeer effectief geweest. Maar het stadsbestuur blijft meer bezorgd over het welzijn van de buitenlandse “verrijking” dan over het feit dat deze stad niet langer veilig is.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Verkrachtingshoofdstad Berlijn: Merkel’s migranten verkrachten elke dag 2 Duitse vrouwen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties