De criminele mensensmokkelaars vlogen heen in een leeg vliegtuig, omdat het klimaat nu even onbelangrijk was, en speelden de vermoorde onschuld dat ze niet door mochten vliegen naar Lesbos om daar toekomstige uitkeringstrekkers en aanslagplegers op te halen.

De waarheid is dat Athene ze geen toestemming gegeven had om criminele activiteiten te verrichten in Griekenland, en ze daar geen toestemming voor gevraagd hadden omdat ze heus wel wisten dat ze dat ook nooit gekregen zouden hebben.

The Greek City Times schrijft:

Volgens informatie van Iefimerida hebben Nederlandse leden van een NGO een vliegtuig gecharterd en zijn zij vanuit Nederland naar Lesbos vertrokken om eventuele vluchtelingen en illegale immigranten die dat wensten mee te nemen.

Illegale immigranten smokkelen ís een criminele activiteit.

De vlucht had geen speciale vergunning en toen Athene werd ingelicht, namen ze contact op met hun collega’s in Amsterdam, waar ze zich niet bewust waren van het feit. Men realiseerde zich dat dit een privé-initiatief was van leden van een NGO en het vliegtuig werd in de lucht geblokkeerd.

De Grieken zijn wel klaar met dit soort subversieve communisten die het land afbreken en zijn vorige week dan ook begonnen met het ontmantelen en vervolgen van de criminele mensensmokkel-organisaties die deze NGO’s zijn nadat NGO-activisten kamp Moria in brand hadden gestoken om zo de slappe Noord-Europese landen te chanteren nog meer asielparasieten op te nemen. Na deze hele reeks van criminele activiteiten wilde de Nederlandse tak van deze internationale bende er nóg een laatste misdaad aan toevoegen om de illegale jongemannen in de militaire leeftijd uit Jihadistan hier naar toe te smokkelen om ze huizen van toekomstige dakloze Nederlanders cadeau te doen en ze levenslange uitkeringen te verstrekken op onze kosten.

Leugen op leugen

Het is wel degelijk mensensmokkel, want #wegaanzehalen heeft geen toestemming. Ook niet van partijgenoot van Bente Becker Ankie Broekers-Knol. “Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel en Migratie, VVD) is tegen de plannen“, meldt NRC. De crimineel Wil Eikelboom liegt.

De kunstenaresse geestelijk gestoorde Tinkebell, bekend van het maken van handtassen van dode katten en het beschilderen van slakken, kan geen kinderen meer krijgen nadat ze haar eileiders doorgebrand heeft en is nu op zoek naar andere kinderen om vast te kunnen houden ter compensatie.

De misdadigster Tinkebell, die onmiddellijk opgesloten zou moeten worden als ze weer in Nederland arriveert, probeert ons al dezelfde leugen te verkopen als haar mede-bendelid Wil Eikelboom.

Mensensmokkel ís nog steeds illegaal, ook als dat niet in jullie mistige hippiehersens past.

En trap niet in de woorden van de Eucalypta van de VVD, Bente Becker, want de VVD is nog steeds de grootste mensensmokkelorganisatie van Nederland.

Voorlopig genieten de criminele oplichters van #wegaanzehalen van een door hun donoren betaalde luxe zonvakantie.

Wordt vervolgd…

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties