Een vrouwelijke collega van de populistische senator Matteo Salvini‘s Lega heeft doods- en verkrachtingsdreigingen ontvangen van migranten nadat zij zich tegen de bouw van een tijdelijke moskee had verzet.

Silvia Sardone, die in het Europees Parlement voor de Lega werkt, heeft een stortvloed van dreigementen ontvangen nadat ze zich had verzet tegen een voorstel om een tijdelijke moskee te bouwen aan de Via Novara in de stad Milaan.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Berichten in de sociale media en messaging-apps melden dat de afgevaardigde van de Lega in brand gestoken zou moeten worden, en dat ze een hoer is volgens de volgelingen van Mohammed. Een andere persoon vertelde de politica: “Wij buitenlanders zullen in uw huis komen en u verkrachten.”

Volgens mevrouw Sardone kwamen veel van de dreigementen van buitenlanders. Ze zei dat ze “eens te meer benadrukken dat er een latente haat bestaat tegen degenen die regels, controles en veiligheid durven te eisen met betrekking tot de kwestie van de moskeeën”.

Hartelijk bedankt!
Dit zijn uren van sterke emotie: ik heb duizenden doodsbedreigingen ontvangen.
Jullie genegenheid ontroert me en stimuleert me om verder te gaan in mijn gevechten tegen de moskee in Milaan.
Dank je wel, dank je wel vrienden!

“Deze bedreigingen met verkrachting en moord zullen me er niet van weerhouden de onderwerping van de [Democratische Partij] aan bepaalde islamitische gemeenschappen en de risico’s voor de stad aan de kaak te stellen”, zei ze.

“Ik heb mijn advocaat al geïnstrueerd om dit uitschot aan te klagen. Ik zal me blijven inzetten voor burgers die oproepen tot de sluiting van illegale moskeeën, die jarenlang hebben geluisterd naar de beloften van burgemeester Sala en vervolgens teleurgesteld zijn,” voegde ze eraan toe.

IK GEEF NIET OP EN IK GA DOOR MET MIJN GEVECHT. Dit zijn slechts enkele van de hatelijke berichten die ik heb ontvangen. Zoals je ziet wrede doodsbedreigingen aan mij en mijn kinderen. Zoals Fallaci zei, er zijn momenten in het leven waarop zwijgen een fout wordt en spreken een plicht.

De Democratische Partij (PD) in Milaan zou al jaren nauwe banden hebben met de plaatselijke moslimgemeenschap. In 2018 heeft de Moskee van Segrate aan de rand van de stad de lokale moslims aangespoord om voor de PD te stemmen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties