Grandmaster Jay, de leider van de Black Militia Group, heeft zijn radicale retoriek opgevoerd en riskeert gevaarlijke consequenties.

Grandmaster Jay, de leider van de Not F *** ing Around Coalition adviseerde zwarte mensen om agenten neer te schieten als ze arrestaties wilden plegen. (Video hieronder) De verklaring werd afgelegd tijdens de NFAC-bijeenkomst in Lafayette, Louisiana, bericht NR.

“Stop met zingen voor je moordenaars,” zei hij. “Hou daar vandaag nog mee op. Organiseer jezelf. Wees slim. En onthoud dit, ‘zo lang’ en ik haat het om Malcolm te citeren, maar, ‘wees hoffelijk, wees professioneel, maar als ze hun handen op je leggen‘ of je ziet ze hun handen op een broeder leggen, rij niet voorbij en maak geen foto’s. Stuur ze met hun reet naar het lijkenhuis of het ziekenhuis.”

De verklaring markeert een keerpunt voor de organisatie die gelooft in Black Nationalism en eiste dat de staat Texas aan hen zou worden gegeven als een soeverein land waarin ze hun eigen natie konden bouwen. Uit zijn taalgebruik blijkt duidelijk dat hij verwijst naar de wetshandhaving en pleit er voor dat zwarte mensen zich niet alleen verzetten tegen arrestatie, maar ook agenten agressief te bestrijden.

https://twitter.com/zerosum24/status/1312522969562800128

Malcolm X zei schandalig genoeg: “Wees vreedzaam, wees hoffelijk, gehoorzaam de wet, respecteer iedereen, maar als iemand zijn hand op je legt, stuur hem dan naar het kerkhof.”

De leider vertelde vervolgens aan de menigte (een paar honderd) dat zijn Instagram vandaag uit de lucht was gehaald.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Zwarte militie wil zich afscheiden in Amerika – Eindelijk

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties