Over tien jaar is Europa islamitisch. Al in 2016 deed Monseigneur Carlo Liberati, Aartsbisschop Emeritus van Pompeii, deze dramatische voorspelling. En vandaag komen we steeds dichter bij deze voorspelling.

Volgens de bisschop is er een etnische uitwisseling gaande die zal leiden tot de islamisering van Europa, meldt Unser MittelEuropa. De wapens van de moslims zijn geen bommen, maar de buiken van hun vrouwen.

Hier zijn enkele letterlijke citaten van de aartsbisschop die ons stof tot nadenken zouden moeten geven:

“Ik ben bang dat we over tien jaar of minder allemaal demografisch moslim zijn in Europa. Ze hebben zes of zeven kinderen, maar in Europa hebben we een geboortecijfer van nul of bijna nul. Europa is heidens geworden en we leven alsof God niet bestaat door ons geloof niet in het openbaar te manifesteren. We schamen ons er zelfs voor. Ik vraag me af: bestaat het katholicisme nog?”

“We hebben de katholieke betekenis van het leven verloren. Om de islam, die een bedreiging voor ons vormt, een halt toe te roepen, moeten we allemaal de geest van Lepanto (1571) en Wenen (1683) in gedachten houden, die ons in staat heeft gesteld om het Avondland te redden. Hier zoeken we een onmogelijke zachte dialoog met degenen die ons willen onderwerpen omdat ze ons als ongelovigen zien. De Islam is gebaseerd op de Koran, die de onderwerping van ongelovigen predikt. Ik wil geen islamitische dood sterven en ik pleit ervoor dat wij als christenen het zwaard van het geloof en de waarheid hanteren. De islam is gewelddadig omdat de koran dat is. Laten we stoppen met geloven in de gematigde Islam.”

“Iedereen die zegt dat iedereen moet worden opgenomen is een utopist of heeft andere bedoelingen. In dit opzicht denk ik dat de Hongaarse premier Orbán gelijk heeft. Degenen die de islamitische landen verlaten, zijn eigenlijk op de vlucht voor de islam. Ik vraag me af: waarom accepteren de rijke islamitische staten deze mensen niet? De reden daarvoor lijkt mij dat er een echt plan is om Europa te islamiseren”.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Paus Franciscus: “Migranten zijn een zegen, die samenlevingen uitnodigt om te groeien”

2 REACTIES

 1. Precies. Alleen in Europa zijn ze zo achterlijk. Maar ja ze laten zich dan ook omkopen en corrumperen door van alles en iedereen, maar opkomen voor hun landsbelang dat is teveel gevraagd. Volksvertegenwoordigers? Ha, alleen in verkiezingstijd.

  De islam hoort niet in Europa en nu met die oververtegenwoordiging aan DENK-tuig, zo anders dan Lepanto (1571) en Wenen (1683) zal deze Aartsbisschop gelijk krijgen; een burgeroorlog. Allemaal gefaciliteerd door het tuig uit Den Haag en Brussel en de immigratiemaffia met de domlinkse idioten. Dit wordt al twintig jaar, wat al veertig jaar voorspelt.

  Die gastarbeiders hadden allemaal terug gekund, en die illegalen hadden hier nooit naar binnen moeten worden gelaten. Alle ellende die de islam brengt hebben we allang elders in de wereld kunnen zien, niet heel ver van ons vandaan ook.

  Blijft de vraag, vanwaar zou je in onze maatschappij, op ons continent de islam binnen willen halen en deze zou willen integreren? Waarom, zouden wij hier als maatschappij en landen iets mee opschieten, dit ons geluk brengen?

  Hoe dom ben je? En hoe dom ben je wanneer je hier maar mee door blijft gaan, met dit falen?

 2. Hoe dom is het Nederlandse volk om steeds maar weer op die minkukels te blijven stemmen, die al jarenlang ons land de vernieling in draait .
  Leren we het nooit?
  17 maart 2021 laatste kans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in