De Amerikaanse president Donald Trump is ‘s werelds grootste aanjager van verkeerde informatie over COVID-19 tijdens de pandemie, volgens een nieuwe door Bill Gates gefinancierde studie van Cornell University – een instelling die het officiële standpunt van de regering over de’ pandemie ‘volledig ondersteunt, samen met de essentiële rol van de farmaceutische industrie bij het stoppen van het “virus”:

Een team van de Cornell Alliance for Science evalueerde tussen 1 januari en 26 mei van dit jaar 38 miljoen artikelen die door Engelstalige, traditionele media wereldwijd zijn gepubliceerd.

In de database is gebruik gemaakt van berichtgeving uit landen als de VS, Groot-Brittannië, India, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland en andere Afrikaanse en Aziatische landen.

Het team identificeerde 522.472 nieuwsartikelen die verkeerde informatie over de coronaviruspandemie reproduceerden of versterkten, of wat de Wereldgezondheidsorganisatie de ‘infodemie’ heeft genoemd.

Deze werden gecategoriseerd in 11 belangrijke subthema’s, variërend van samenzweringstheorieën tot aanvallen op topwetenschapper Anthony Fauci en het idee dat het virus een biowapen is dat door China werd losgelaten.

Maar het meest populaire onderwerp was veruit wat de auteurs van de studie “wonderbaarlijke genezingen” noemden, die in 295.351 artikelen verschenen – meer dan de andere 10 onderwerpen bij elkaar.

De auteurs ontdekten dat opmerkingen van Trump grote pieken veroorzaakten in het onderwerp ‘wondermiddelen’, geleid door zijn persconferentie op 24 april, waarin hij mijmerde over de mogelijkheid om desinfecterende middelen in het lichaam te gebruiken om het coronavirus te genezen.

Vergelijkbare pieken werden gezien toen hij behandelingen zoals hydroxychloroquine promootte.

“We concluderen daarom dat de president van de Verenigde Staten waarschijnlijk de grootste drijfveer was van de COVID-19-desinformatie ‘infodemic’”, schreef het team.

Sara Evanega, die de studie leidde en directeur is van de Cornell Alliance for Science, zei: “Als mensen worden misleid door onwetenschappelijke en ongefundeerde beweringen over de ziekte, kunnen ze minder geneigd zijn om officiële richtlijnen in acht te nemen en zo het risico lopen om het virus te verspreiden.”

Co-auteur Jordan Adams, een gegevensanalist bij Cision Insights die de database leverde, voegde daaraan toe: “Een van de interessantere aspecten van het gegevensverzamelingsproces was het ontdekken van de onthutsende hoeveelheid onjuiste informatie die rechtstreeks verband houdt met het publieke commentaar van een klein aantal personen.”

Na wonderbaarlijke genezingen was het op een na meest voorkomende misinformatiethema dat de pandemie werd gecreëerd om een “nieuwe wereldorde” te bevorderen.

Daarna kwam de bewering dat de pandemie een bedrog was voor politiek gewin door de Amerikaanse Democratische Partij, gevolgd door samenzweringen dat het virus een biowapen was dat door een laboratorium in Wuhan, China werd vrijgegeven.

Samenzweringstheorieën die de pandemie koppelen aan filantroop Bill Gates kwamen daarna, toen het bedrog dat COVID-19 symptomen worden veroorzaakt door 5G telefoonnetwerken en het idee dat het coronavirus een vorm van bevolkingscontrole is.

Het onderzoek werd deels gefinancierd door de Bill en Melinda Gates Foundation.

De hoofd “onderzoeker” van deze studie, Sarah Evanega, is een “expert” in plantenbiologie, geen virussen of pandemieën – wat haar kennelijk geschikt maakte om zo’n politiek gemotiveerd onderzoek uit te voeren.

Een van haar onderzoeksprojecten – om de tarweplanten te beschermen tegen stengelroest – ontving maar liefst 66 miljoen dollar aan financiering voor een groot deel van de Bill Gates Foundation – dat feit alleen al zou voor haar reden moeten zijn om zich te onthouden van studies die kritisch zijn over Bill Gates en de “pandemie”.

Er is niets theoretisch of samenzweerderigs aan de betrokkenheid van Bill Gates bij het promoten van de zogenaamde “pandemie” – hij betaalde de grote media tientallen miljoenen dollars aan “subsidies” om hem te promoten als een “expert” op dit onderwerp.

Bill Gates kan miljarden verdienen aan de patenten die hij bezit met betrekking tot vaccins die zullen worden gebruikt om de “pandemie” te stoppen.

Bill Gates heeft duidelijk verklaard dat vaccins zullen worden gebruikt voor “ontvolking van de wereld” – wat het primaire doel is van zijn stichting.

Bill Gates heeft jaren voordat het gebeurde verklaard dat er een pandemie van het coronavirus zou zijn – en kort na de huidige ‘pandemie’-aanval verklaarde hij dat er een’ tweede golf ‘zou komen en glimlachte – alsof hij het al een tijdje zeker wist.

In werkelijkheid zijn de grote aantallen geïnformeerde mensen die twijfelen aan de officiële versie van het “pandemie” -verhaal sceptisch, juist vanwege wat Bill Gates er zelf over heeft gezegd.

Als Bill Gates niet wil dat mensen denken dat hij betrokken is bij een soort enorme samenzwering om de wereld te ontvolken en de Nieuwe Wereld Orde in te luiden, dan zou hij geadviseerd moeten worden om niet iedereen binnen gehoorsafstand te vertellen dat dat precies is wat hij wil dat gebeurt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

https://dissident.one/2020/10/04/1151/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties