Een document dat in het New England Journal of Medicine is gepubliceerd, heeft opgeroepen tot het verplicht stellen van een coronavirusvaccin, en heeft strategieën geschetst hoe Amerikanen kunnen worden gedwongen om het te nemen.

Het document waarschuwt dat een onmiddellijke verplichting voor het vaccin te veel weerstand en verzet zou oproepen, dus suggereren de schrijvers dat het in eerste instantie vrijwillig zou moeten zijn.

Het suggereert echter dat als er niet genoeg mensen bereid zijn om het vaccin te krijgen binnen de eerste paar weken nadat het beschikbaar is, het moet worden omgezet in een verplichting, met sancties voor weigeraars, bericht Summit News.

Het document schetst “zes trigger criteria” waaraan moet worden voldaan voordat het vaccin verplicht wordt gesteld, en dat het eerst moet worden uitgerold naar specifieke delen van de bevolking.

“Alleen aanbevolen groepen moeten in aanmerking komen voor een vaccinatieverplichting”, aldus het document, dat “risicogroepen” als eerste groep mensen noemt.

“Ouderen, gezondheidswerkers die in risicovolle situaties werken of werken met hoogrisicopatiënten … personen met bepaalde onderliggende medische aandoeningen”, evenals degenen in “omgevingen met een hoge dichtheid, zoals gevangenissen”, moeten verplicht worden gesteld om de prik te krijgen, zegt het document.

Het suggereert ook dat militairen in actieve dienst een van de eersten moeten zijn die tot vaccinatie worden gedwongen.

In het document wordt gesteld dat “bij niet-naleving een sanctie moet worden opgelegd” en wordt opgemerkt dat het om een “relatief substantiële” sanctie moet gaan.

Het suggereert dat “schorsing van werk of huisarrest” moet worden opgelegd, maar dat boetes moeten worden ontmoedigd omdat ze juridisch kunnen worden aangevochten en “wantrouwen kunnen wekken zonder de acceptatie te verbeteren”.

Het document suggereert ook dat gezondheidsautoriteiten van de overheid moeten vermijden hun nauwe relatie met vaccinfabrikanten openbaar te maken om het publieke wantrouwen te onderdrukken.

Geheel toevallig werken de auteurs van de paper op Yale en Stanford, instellingen die aanzienlijke financiering hebben ontvangen van de Bill en Melinda Gates Foundation voor de ontwikkeling van vaccins.

Het idee om degenen die het vaccin weigeren de vrijheid om te reizen te ontzeggen, is onlangs geopperd in het VK, waar gezondheidsfunctionarissen van de overheid ook hebben gesuggereerd dat de prik verplicht moet worden gesteld.

In de VS zijn er oproepen gedaan om vaccinatie verplicht te stellen, waarbij de New York Times zijn bezorgdheid uitsprak over het feit dat de helft van de Amerikanen zou weigeren om deze inenting te nemen.

Regelmatig opduikende berichten over herbesmettingen duiden er echter op dat immuniteit niet in alle gevallen blijvend is.

Dr. David Strain, een klinisch hoogleraar aan de Universiteit van Exeter en voorzitter van het medisch academisch personeelscomité van de British Medical Association, zei dat de gevallen om verschillende redenen zorgwekkend waren.

“De eerste is dat het suggereert dat de vorige infectie niet beschermend is,” zei hij. “De tweede is dat het de mogelijkheid biedt dat vaccinaties niet de hoop geven waar we op hebben gewacht.”

Om echt effectief te zijn, zullen COVID-19-vaccins “ofwel sterkere en langdurigere bescherming moeten genereren … of ze moeten mogelijk regelmatig worden gegeven”, aldus Stephen Griffin, universitair hoofddocent geneeskunde aan de Universiteit van Leeds. “En die dingen zijn niet triviaal.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

https://dissident.one/2020/10/02/1063/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fuck corona
fuck corona
1 jaar geleden

Artsen wereldwijd zijn volledig aan de leiband van Big Pharma, de historische ontwikkeling daarvan ging als volgt:

1) Zich laten afkopen met 3e, tweede huisjes en grote luxe auto’s, toen het beroep van arts nog een vrij beroep was.
2) Zich medicatie “advies” doen verplichten
3) Zich behandelprotocollen laten verplichten
4) Zich doen verplichten tot medische handelwijzen, die wellicht ooit eens tot Neurenberg-trials zouden kunnen leiden, wegens misdaden tegen de mensen, (de amerikanen bedachten hiervoor al het woord Medicide) en ik zeg altijd, na; “Artsen zonder grenzen”, hebben we nu een nieuwe tak aan de boom; Mengele’s zonder moraal… en grenzen.

patrick lefevere
patrick lefevere
10 maanden geleden
Antwoord aan  fuck corona

idd dat heb ik zelf ondervonden, een zogenaamde “christen” arts die vreemd opkeek toen ik een tetanus shot eerst niet wilde zetten, ik heb hem toch laten zetten, maar had er meteen al spijt van en heb kruiden genomen om het weg te spoelen ! !