Hoe onmenselijk de ideeën van links en vooral de “eco-fascisten” van de Groenen zijn, werd bewezen op Twitter door de federale woordvoerder van de Groene Jeugd in Duitsland, Georg Kurz. Daar poseerde hij met een zelfvoldaan gezicht met een bordje dat zegt: “Abortus is Gezondheidszorg”.

Alsof dat nog niet genoeg is, is naast hem een partijcollega te zien die trots een kleerhanger omhoog houdt. En daar is bewust voor gekozen, omdat vooral in vroeger tijden vrouwen hun ongeboren kinderen vaak op de meest wrede manier met hangers hebben geaborteerd. Een symboliek die niet smakelozer kan zijn, schrijft Unser MittelEuropa.

De linkse partijen vieren “Actiedag voor veilige abortus”.

De reden voor de ongelooflijke actie van de Groene Jeugd was de wereldwijde “Veilige Abortusdag” op 28 september, een “actiedag voor veilige abortus”, die ultra feministen en linkse radicalen wereldwijd gebruiken om de liberalisering van de abortuswetten verder te bevorderen. Bovendien willen steeds meer landen abortus uitroepen tot een “basis- en mensenrecht”, dat indien nodig door de belastingbetaler moet worden gefinancierd. Vandaar de eis van de Groenen dat “veilige abortussen” “basiszorg” zijn.

Abortus tot de geboorte of zelfs daarna?

Maar de linksen zijn nog lang niet klaar. Niet alleen in Canada of de VS, maar ook in Europa eisen feministen steeds vaker het recht op abortus, d.w.z. het doden van ongeboren kinderen tot kort voor de geboorte. In sommige regio’s van Noord-Amerika is dit al mogelijk.

En ook aan het doden van een kind na (!) de geboorte wordt hardop gedacht.

Ter vergelijking: Het feit dat mannelijke kuikens worden gedood (“versnipperd”) in kippenboerderijen heeft de Groenen in Duitsland en Oostenrijk zo van streek gemaakt dat ze er al maanden campagne tegen voeren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

https://dissident.one/2020/09/25/682/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties