Huizen op boerderijen en in steden kleuren rood van het bloed! De liberale mainstream media zijn zo stil als muizen, maar zijn vastbesloten om blanken op hun knieën te dwingen met het BLM-verhaal. We moeten het nu benoemen, want wij, de blanke minderheid van Zuid-Afrika, zijn wanhopig omdat we als vliegen worden gedood, dagelijks worden afgeslacht als dieren. Wij als etnische minderheid doen het onszelf niet aan, het wordt ons aangedaan, we kunnen er niet meer tegen.

We roepen om hulp, schreeuwen om hulp. Wat ons, de blanke minderheid van Zuid-Afrika, wordt aangedaan is onuitsprekelijk, maar dit brute zwart-tegen-blank geweld moet worden benoemd, het moet worden aangepakt en het moet ophouden.

Tienduizenden blanken – mannen, vrouwen en kinderen – zijn doodgeschoten, geslagen, gestoken en verstikt door zwarten, tienduizenden blanke vrouwen verkracht door zwarten, tienduizenden blanken van de blanke minderheid verminkt en getekend voor het leven door zwarten sinds het ANC de macht heeft overgenomen, schrijft South Africa Today.

Dit begon pas te gebeuren toen een zwarte meerderheidsregering het overnam, dit is nooit gebeurd toen blanken nog hun eigen lot beheersten, we kunnen niet meer zwijgen. Liberalen en mainstream media houden ons niet meer stil.

Deze wanhopige smeekbede om hulp wordt gedaan nadat de brutale moorden en aanvallen op blanke Zuid-Afrikanen de afgelopen dagen plotseling zijn toegenomen en uit de hand lijken te lopen.

We zullen enkele moorden die recentelijk zijn gepleegd onder de aandacht brengen om ons punt te maken en het bewustzijn te vergroten. Dit is een feitelijk verslag voor september 2020. Houd ook rekening met de moorden op Dan, Breggie en Elzabie Brand in Hartswater, Glen en Vida Rafferty in Normandien en een andere boer Hilton Dowdall in Summerveld, KZN, die allemaal eind augustus 2020 plaatsvonden.

Houdt u er ook rekening mee dat er in augustus 2020 52 boerenbedrijven zijn aangevallen en 9 boeren zijn vermoord, en 26 boerenbedrijven zijn aangevallen en 2 boeren zijn vermoord in de eerste 2 weken van september.

De aanvallen op blanken door zwarten zijn te talrijk om over iedereen te rapporteren, dus wees geduldig, onze middelen zijn beperkt. De situatie wordt nog erger omdat de liberale mainstream media niet over al deze aanvallen berichten. Het is een constante strijd om feiten over deze aanvallen naar buiten te krijgen.

– Diniz Fernandus da Silva (74) en zijn vrouw Maria (71) werden eind augustus in hun winkel in Christiana vastgebonden en vermoord.

– 1 september – Een zwarte gelegenheidswerknemer sloeg David Leslie (81) met een knobkierie op zijn boerderij in Harrismith op het hoofd en brak zijn neus en jukbeen. De heer Leslie raakte ernstig gewond en werd bewusteloos in het ziekenhuis opgenomen.

– 1 september – Johan Kriek (53) werd door 2 zwarte mannen doodgestoken tijdens een huisinvasieaanval in zijn huis in Westville, Durban.

– 1 september – Piet Brand en zijn vrouw Terien werden met geweld aangevallen en beroofd in hun huis in het Vanderbiljpark. De heer Brand werd met een vuurwapen op het hoofd geslagen.

– 2 sept – Zede en Hanri Smit en Hanri’s vader en broer werden allen op klaarlichte dag met geweld aangevallen door een grote groep zwarte boerenknechten die de boerderij  Nooitgedacht in Zeerust in militaire aanvalsformatie naderden.

– 2 september – De aanval op de boerderij vond plaats in Bethal waar 3 zwarte mannen de deur van het huis braken en een ongeïdentificeerde man in de borst werd geschoten. De aanvallers zijn toen gevlucht en hebben toen een voertuig in het gebied gekaapt.

– 3 sept. – Een 89-jarige blanke oma werd in haar huis in Hertzogville aangevallen toen ze thuiskwam, naar haar kamer gesleept en door een bende verkracht. Ze verloor het bewustzijn tijdens de aanval en kwam pas de volgende ochtend weer bij bewustzijn waarna ze haar dochter belde voor hulp.

– 5 sept – Het lichaam van Andries “Pote” Venter (56) werd gevonden in een sloot bij Thabong, Welkom. Hij werd gekaapt en ontvoerd buiten het huis van een arbeider in Thabong de vorige ochtend toen hij wachtte tot de arbeider uit het huis zou komen. De arbeider was naar verluidt nog niet klaar omdat hij nog steeds zijn tanden aan het poetsen was. Venter was de voorman op een boerderij in de omgeving van Welkom.

– 9 september – De heer Sarel Wessels haastte zich terug naar zijn boerderij in Kroonstad toen hij door zijn arbeiders werd gebeld om te zeggen dat een onbekende aanvaller een vrouwelijke landarbeider in haar nek had gestoken. De heer Wessels zag de verdachte op de teerweg naar Welkom en vertelde de man dat hij zijn mes moest laten vallen, maar werd aangevallen door de schijnbaar drugsgekke aanvaller met 2 messen en een panga. De heer Wessels werd in zijn onderarm, zij- en elleboog gestoken en moest voor zijn leven vluchten en zich opsluiten in de hut van zijn bakkie. De aanvaller werd gearresteerd toen de politie arriveerde, maar de heer Wessels werd door het ziekenhuis waar hij naartoe ging in Kroonstad geweigerd omdat het personeel bang was voor COVID-19

– 8 sept – Een man uit Carletonville, Ernest Zeelie (63), werd op dinsdagmiddag nog een #BlackWar-slachtoffer toen hij in zijn bad werd verdronken door 3 zwarte mannelijke huisindringers. De aanvallers bonden ook Zeelie’s vrouw vast.

– 10 sept. – DUBBELE MOORD POLOKWANE: De lichamen van een bekende zakenvrouw en haar moeder uit Polokwane zijn gevonden nadat ze op donderdag zijn ontvoerd. Lizette Deacon, die in de vijftig was, en haar moeder Hettie, die in de zeventig was, werden in hun huis in Eduan Park aangevallen en ontvoerd. Hun lichamen werden gevonden in hun auto buiten de stad, vlakbij de Hoer Landbouskool Kuschke. Ze werden vastgebonden en vermoord. Iemand probeerde donderdagmiddag contact met hen op te nemen toen ze hun telefoon niet beantwoordden en gingen onderzoeken wat er in hun huis aan de hand was. Er werd bloed ontdekt in het huis. De lichamen van de 2 vrouwen werden later ontdekt in de kofferbak van hun auto die achtergelaten werd. Lizette was de eigenaar van de Ocean Basket restaurants in Savanah Mall en Mall of the North, Polokwane.

– 10 september – MOORD NAPIER: Mike Reed van De Kock strike, Napier is donderdag net snel naar de stad gegaan. Toen hij rond 1200 thuiskwam, vond hij zijn vrouw, Rosalie Reed (73), vermoord in het huis. Sy lag in een plas bloed in de keuken. Het vermoeden bestaat dat de aanvallers over de achtermuur van hun huis kwamen en hen wilden beroven omdat het echtpaar hout verkoopt en de aanvallers dachten dat ze geld in het huis hadden.

– 12 sept – Boer Peter Honeyborne werd aangevallen door drie zwarte mannen die hij op zijn boerenerf betrapte terwijl ze daar duidelijk geen andere reden hadden dan te stelen. Hij werd tegen het hoofd geslagen en zijn pink werd er bijna afgebeten. Peter vertelde de media dat hij de confrontatie probeerde te vermijden en maakte daarom een video van het incident om zichzelf te beschermen. Op de video tilt een zwarte dreigend zijn vuisten op en Peter wordt bedreigd dat hij zal worden vermoord zoals zijn vader is vermoord. Peter’s vader, Pieter (55), is op 1 mei 2009 op de boerderij vermoord.

– 15 sept – Betsy (79) en Thys Gordon (81) werden aangevallen door een enkele zwarte mannelijke aanvaller in hun huis bij de Wilgeboomhoewes, Potchefstroom. Tannie Betsy werd gesleept en geschopt door de aanvaller en Oom Thys werd op de grond gegooid. De aanvaller roofde een pistool uit de kluis…

– 17 sept – Natalie en Jean-Pierre van Kopenhagen’s 3 jaar oude babydochter, Lexi, werd bijna van de achterbank van hun auto gerukt bij in Germiston door een zwarte. Natalie moest het meisje bij de benen grijpen om te voorkomen dat de zwarte man met Lexi wegliep.

– 19 sept – Boerderijaanval – Landgoed Fynbosch, Paardebergweg, Malmesbury – Vier aanvallers overmeesterden een boer (70) en zijn vrouw (68), vielen hen aan en bonden hen vast met kabelbinders. Vervolgens hebben ze het huis geplunderd en het koppel vier uur lang getraumatiseerd.

– 20 sept – Het lichaam van Jakkie Grobler (80), een dame die alleen verbleef in een gepensioneerd veiligheidsdorp genaamd Koraal in Polokwane, werd op maandag 21 september in haar huis gevonden met diepe hoofdwonden Ze werd voor het laatst levend gezien op zondag 20 sept. Er werd vastgesteld dat ze was doodgeslagen met een knobkierie. De politie is op zoek naar een zwarte in het gebied nadat de vingerafdrukken hem als verdachte hebben geïdentificeerd.

– 23 sept – Kallie (87) en Mercia Kruger (82) werden aangevallen in hun boerderij in de wijk Bethulie. Kallie werd zo erg met de vuisten geslagen dat zijn beide ogen volledig dichtgezwollen waren en Tannie Mercia werd geslagen met een ijzeren staaf in de maag. Beiden werden met draad vastgebonden. Ze werden aangevallen door 2 zwarte mannen die blijkbaar wisten dat Oom Kallie die dag loongeld trok.

– 24 september – Een oudere vrouw ligt in het ziekenhuis met een gebarsten schedel nadat ze in haar huis in de Leydstraat in Rustenburg is aangevallen door een zwarte man. Een laptop en een mobieltje zijn gestolen.

– 22 september – Hannes (72) en Rina Loots (73) zijn beiden ernstig gewond geraakt toen ze in hun huis in Sasolburg werden aangevallen door een zwarte arbeider die zich blijkbaar verborg in een caravan op de werf, en die zich aanviel toen het echtpaar Loots thuiskwam van de winkels. Oom Hannes werd herhaaldelijk in het gezicht en lichaam geschopt en Tannie Rina werd met een braai-vork neergestoken. Beiden moesten na de aanval in het ziekenhuis worden opgenomen. De aanvaller stal ook een zak met R 70 000 in contanten.

-17 sept – Peter Treichel (78) werd in zijn huis in een veiligheidscomplex in Menlyn Maine, Pretoria aangevallen door 2 zwarten die hem onmiddellijk op het hoofd sloegen met een kristallen glazen kom, zo hard dat er later stukken glas in zijn hoofd werden gevonden, en ook met een potplant. In een aanval die 2 uur duurde werd de heer Treichel ook geslagen, geschopt, gestoken met een mes, gemarteld met kokend water en van een trap gegooid. De aanvallers vertrokken met verschillende voorwerpen, waaronder de kluis, het geld en de trouwring van de heer Treichel.

– 22 sept – Een voormalige boer, de heer Sias Willemse (74), werd vermoord aangetroffen in zijn huis in de Albertusstraat, Bailliepark, Potchefstroom. Hij werd gevonden met twee schotwonden in zijn nek en verschillende banden om zijn nek.

– 26 september – Vier zwarte mannen vielen de boerderij van Mikpunt, Klipheuwel, bij Kaapstad binnen en schoten drie blanke bewoners neer, namelijk David de Bruin, zijn vrouw Madeleine en David’s vriend Jakobus Oberholser. David werd in de arm en de maag geschoten. Madeleine werd in de maag geschoten en Jakobus werd in de borst geschoten. De aanvallers hebben een 9mm gestolen. Ze slaagden er niet in de kluis te openen. Alle 3 de slachtoffers werden in kritieke toestand met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Verzwegen door de media: zwarte racisten doden 80.000 blanken in Zuid-Afrika

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties