Soms is het waakzame oog van de burgers nauwkeuriger dan wat er op papier staat. Want veel mensen konden niet geloven dat een schijnbaar volwassen man die onschuldige voorbijgangers neerstak, slechts 18 jaar oud was. Dit vermoeden is nu bevestigd.

Want tijdens de evaluatie van zijn mobiele telefoon kwam de politie een pikant document tegen. Ali Hassan (18) is in feite Zaheer Hassan Mahmood – en is al 25 jaar oud. Volgens het document had hij nooit als “niet-begeleide minderjarige vluchteling” mogen worden beschouwd, waardoor hij betere asielvoorwaarden kreeg.

Vrijdag bedankte hij de collaborerende slaperige asielambtenaren die hem toegang verleenden door, met de heruitgave van de Mohammed cartoons als excuus, onschuldige voorbijgangers zwaar te verwonden met een machete.

https://dissident.one/2020/09/25/660/

Is het tweede document ook een vervalsing?

Toegegeven, het staat nog steeds in de sterren of het gevonden ID-document zijn echte identiteit onthult of dat het gewoon weer een vervalsing zou kunnen zijn. Telkens weer komen migranten, van wie sommigen tientallen identiteiten hebben, in de krantenkoppen terecht. Pas begin deze maand heeft de Beierse politie bijvoorbeeld een Algerijn opgepakt in een langeafstandsbus in de buurt van Lindau, waarvoor de vingerafdrukkendatabase maar liefst 35 treffers heeft uitgespuwd! Een andere man verzamelde ooit sociale uitkeringen voor 52 identiteiten.

Aanslag mogelijk eerder gepland

Los daarvan rijst echter de vraag: waarom stond de bloeddader niet eens op een lijst van potentiële islamitische terroristen – namelijk onder geen van beide identiteiten. Hij viel al eerder op onder de valse naam Hassan Ali. Enkele maanden geleden stond hij al met een slagersmes op een station in Parijs – deze zaak leidde zelfs tot een rechtszaak wegens illegaal wapenbezit, zoals Krone meldt.

Studie: Twee van de vijf migranten geven de verkeerde leeftijd aan

Het feit dat de vermoedelijke terrorist in werkelijkheid veel ouder is, is tegenwoordig voor niemand meer een verrassing. Wat lang als een veronderstelde “rechtse samenzweringstheorie” werd afgedaan, werd vorig jaar bewezen door een studie onder Duitse “minderjarige migranten”. Hiervoor werden 600 vermeende jongeren onderzocht door middel van röntgenfoto’s van de pols, de kaak of het sleutelbeen.

Het resultaat was duidelijk: ongeveer 40 procent van hen had over hun leven gelogen – waarschijnlijk uit hoop op betere asielkansen en -omstandigheden – en was allang meerderjarig. Dit was echter nog steeds een conservatieve schatting, zoals de universiteit van Münster destijds heeft verklaard. Omdat het niet mogelijk was om de geboortedatum precies op de dag te bepalen, werden migranten in geval van twijfel als minderjarigen geteld.

https://dissident.one/2020/09/29/866/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties