Dit toont aan waar de prioriteiten van het Berlijnse beleid liggen: de Duitse regering wil alleen al voor de komende vier jaar een ongelooflijke 64,5 miljard euro beschikbaar stellen om het hoofd te bieden aan de gevolgen van de “vluchtelingenstroom” sinds 2015 (die kanselier Merkel zelf heeft veroorzaakt met haar landverraderlijke opening van de grens in september 2015).

Volgens der Spiegel is het cijfer gebaseerd op een lijst van het Bondsministerie van Financiën. Voor 2021 heeft minister van Financiën Olaf Scholz (EPD) 20,1 miljard euro gereserveerd, en 16,4 miljard euro voor het volgende jaar. Nog eens 16,2 miljard euro is gepland voor 2023, en 11,8 miljard euro voor 2024.

Het grootste deel van het geld zal in een zwart gat gegooid worden

Het grootste deel van het geld moet worden besteed aan de bestrijding van de oorzaken van de vlucht in de landen van herkomst; tot 2024 zal dit 25,4 miljard euro bedragen, omdat het in het verleden ook zo goed hielp om geld naar Afrika te smijten.

22,9 miljard euro is bestemd voor sociale voorzieningen voor “vluchtelingen”. De federale regering is van plan om 8,2 miljard euro beschikbaar te stellen voor integratiemaatregelen, zoals taalcursussen, in de loop van de periode. Nog eens 4,4 miljard euro zal door de federale overheid worden uitgetrokken voor de immigratiekosten in de gemeenten.

Dit is slechts het begin

In het Westen is het gebruikelijk om niet verder dan vier jaar vooruit te kijken, tot de volgende verkiezingen. In 2024 is dit budget op en zullen de problemen alleen maar toegenomen zijn. De problemen met deze groep zullen niet opgelost zijn en de kosten zullen jaar na jaar blijven doorlopen.

In die vier jaar tot 2024 zal er weer een groep van dezelfde omvang binnengehaald zijn en de kosten voor die groep zullen bovenop de huidige komen. De immigratie wordt alleen maar opgeschroefd en alles wat nu en later binnenkomt zorgt voor dezelfde problemen als degenen die in het verleden binnen zijn gekomen. Net als met een virus is hier sprake van een exponentiële groei.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

https://dissident.one/2020/09/20/434/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties