Rowan Sweeney was pas vier toen hij stierf in de armen van zijn moeder … en net als bij  Cannon Hinnant zal de reguliere media er alles aan doen om het te verzwijgen omdat het niet in hun anti-blanke agenda past.

Op 21 september stierf in Struthers, Ohio, een vierjarige Blanke jongen in de armen van zijn moeder nadat hij was neergeschoten door wat getuigen beschreven als een “jonge, zwarte man”. Die schutter werd later geïdentificeerd als Kimonie Devante Bryant, 24, die naar verluidt rond 2 uur ‘s nachts het huis binnenkwam via een ontgrendelde deur en begon te schreeuwen. Overlevenden van de schietpartij – hij schoot iedereen in huis neer – zeiden dat Bryant het vuur begon te openen voordat ze zelfs maar tijd hadden om te reageren.

The Daily Mail, een van de weinige grote publicaties die over deze racistische moord berichtte, citeert politie-chef Tim Roddy die zegt dat het een “gerichte” aanval was:

Chef Roddy benadrukte dat het geen willekeurige daad van geweld was, maar eerder een gerichte aanval. Volgens de chef hebben onderzoekers op dit moment verschillende ‘goede’ leads die ze volgen.

Het kind, Rowan Sweeney, stierf “tragisch” in de armen van zijn moeder, zei Roddy. De vier volwassenen – Cassandra Mariscola, 20; Alexis Schneider, 22; Yarnell Green, 20; en Andre McCoy, 20, werden opgenomen in St. Elizabeth Youngstown Hospital. Alle vier de volwassen slachtoffers waren vrienden, zei de politie.

“De twee mannen zijn in kritieke toestand, één werd tweemaal in het hoofd geschoten en de ander in de rug, maar de twee vrouwen zijn OK,” zei Chief Roddy. Zowel Schneider als Cassandra Marsicola, 20, werden in stabiele toestand in het ziekenhuis opgenomen nadat ze in de benen waren geschoten.

David Sweeney, Rowan’s vader, brak in tranen uit terwijl hij sprak over de moord op zijn zoon

Rowans vader, David Sweeney, legde een emotionele verklaring af waarin hij de moordenaar van zijn zoon een ‘lafaard’ en een ‘klootzak’ noemde en hem aanspoorde om ‘een man te zijn’ en zichzelf aan te geven.

Rowan Sweeney wordt door niemand in de reguliere media genoemd. Er zullen geen rellen zijn over zijn tragische dood. In tegenstelling tot St. Fentanyl, ter ere van wie relschoppers voor miljarden schade aanrichtten, was Rowan Sweeney onschuldig. De NOS zal niet wekenlang de bevolking elke dag ophitsen met leugens zoals met George Floyd, maar zal dit onschuldige slachtoffertje doodzwijgen.

Is er een equivalent van een blanke die een minderjarig zwart kind vermoordt? De verontwaardiging zou internationaal nieuws zijn, en terecht, want er is niets zo gruwelijk als een kogel die een kind treft.

Maar wanneer een zwarte schutter het vuur opent in een huisinvasie en een vierjarig Blank jongetje doodt, wordt het nieuws zelfs in de lokale pers nauwelijks genoemd.

Als de Verenigde Staten echt een land was waar ‘white supremacism’ heerst, zoals het marxistische BLM beweert, dan zou het gehuil in alle media wekenlang aanhouden, maar we weten allemaal dat we slechts stilte zullen horen.

Alsof Rowan Sweeney er niet toe doet en nooit bestaan heeft.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

5-jarig Blank jongetje ‘point blank’ geëxecuteerd door een criminele neger

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties