Onthuld: Links-extremisten infiltreren in de ministeries in Saksen

0
215

Extremisme schandaal in Saksen: Minister van Justitie Katja Meier (De Groenen) heeft massa’s linkse extremisten haar ministerie binnengesmokkeld.

De Saksische minister van Justitie Katja Meier (Groenen) heeft de krantenkoppen gehaald vanwege het personeelsbeleid op haar ministerie. Volgens de krant “Bild” werden de functies in een nieuw gecreëerde afdeling opvallend vaak ingevuld door links-extremistische Groene leden.

Het nieuwe afdelingshoofd wordt Andrea Blumentritt, die tot nu toe de vrouwenvertegenwoordiger voor Saksen-Anhalt was. Stefan Schönfelder, de huidige directeur van de Heinrich Böll-stichting, die dicht bij de Groenen ligt, zal daar ook worden ondergebracht. Daarnaast zijn de mislukte Groene parlementskandidaat Dietrich Hermann en andere partijleden functies op het departement aangeboden, bericht Anonymous.

Rechtbank berispt groen personeelsbeleid als “vriendjespolitiek”

Sinds Meier negen maanden geleden is aangetreden, zijn er 46 nieuwe ministeriële functies in haar huis gecreëerd. In totaal zijn 56 posities ingevuld of opnieuw ingevuld. De ambtenaren zeggen dat dit te wijten is aan het uitgebreide takenpakket van het ministerie van Justitie. Het moet nu ook gaan over de gebieden democratie, gelijkheid en Europa.

Vorige week heeft de Hogere Administratieve Rechtbank van Rijnland-Palts de promotiepraktijken in het door de Groenen geleide ministerie van Milieu berispt en daarmee de klacht van een ambtenaar toegewezen. Volgens de SWR oordeelden de rechters dat de personeelspraktijk daar een “ziekmakend promotiesysteem” is. Het ministerie van Ulrike Höfken schenkt banen “op de manier van een heer van het landhuis en vriendjespolitiek”.

Meier was in het verleden onder vuur komen te liggen omdat ze als tiener de bassist was in een links-extremistische punkband die anti-politieteksten had verspreid. Nadat de roep om haar ontslag luider werd, nam ze afstand. “Ik heb altijd gezegd dat ik meer dan 20 jaar later niet achter de inhoud sta van alle songteksten waarbij ik bas speelde toen ik 16 was. Ik veroordeel alle vormen van geweld. ”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

https://dissident.one/2020/09/16/245/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties