Duitsland: Antifascistische ecoterroristen markeren 70 luxe wagens om af te fakkelen

0
128
Archieffoto

Linksen in Duitsland intimideren steeds meer en meer ongegeneerd andersdenkenden. Nu is de politie in Gießen op het spoor van een geval van 70 keer dreigende materiële schade – het spoor leidt naar het extreem linkse milieu. Volgens het politierapport: “In het centrum van Gießen zijn in de nacht van deze dinsdag meerdere hoogwaardige voertuigen met een rode ‘X’ gemarkeerd. Het is dus een geval van schade aan eigendommen, dat nu dienovereenkomstig wordt vervolgd.

Een “antifascistische” gevechtsgroep, die zichzelf een “solidaire autonome kleine groep” noemt, markeerde ten minste 70 auto’s voor verbranding. In een document dat gepubliceerd is op het links-extremistische platform “Indymedia” staat: “… gisteravond zijn we begonnen met het markeren van auto’s.”. Met onze actie ‘Gemarkeerd om af te fakkelen’ willen we de aandacht vestigen op de dreigende evacuatie van de krakers in Dannenröder Forst. We willen de evacuatie voorkomen of de prijs opdrijven.”

Volgens e-mails die door verschillende media zijn ontvangen, zijn de kentekenplaten van de “vervuilers” genoteerd. Zij zouden de eerste zijn die “platgebrand” worden als de evacuatie in het Dannenrode Woud begint.

Bovendien kondigden de ecoterroristen aan dat “ongemarkeerde vervangende auto’s zullen worden afgefakkelt” als autobezitters de brandstichtingsaanval proberen te voorkomen door kentekenplaten te ruilen of buiten de stadsgrenzen te parkeren.

Volgens een verklaring voert de politie van Gießen een risicobeoordeling uit en zorgt zij voor de mensen die door de dreiging worden getroffen. Het onderzoek loopt nog.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Antifa bereidt gewelddadige aanvallen op politie en politieke tegenstanders voor, zeggen de Duitse autoriteiten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties