In een opwelling: Irakees vermoordt 92-jarige in Wunsiedel

0
107

In Marktredwitz in het Oberfrankendistrict Wunsiedel vond een ongelofelijke daad plaats. Een jonge Irakees zonder enige aanwijsbare reden gewoon een oudere vrouw hebben gedood. Dit betekent dat weer het bloed van een menselijk leven aan de handen van Angela Merkel kleeft.

Op zondagochtend vond een verpleegster de levenloze gepensioneerde (92) in haar appartement. Omdat een moord niet kon worden uitgesloten, hebben rechercheurs de zaak onderzocht. En inderdaad: uit een autopsie bleek dat de vrouw was gedood door een massale gewelddadige inslag op haar hoofd. Dit wordt bericht door het regionale nieuwsportaal Nordbayern.de.

Irakees gedroegen zich opvallend

Na het verhoor van getuigen viel de verdenking al snel op een 17-jarige Iraakse burger. Hij was geobserveerd bij het weglopen van de ingang van het huis van de gepensioneerde om ongeveer 22:20 uur.

Zijn vermeende criminele tour eindigde daar niet. Hij zou verschillende auto’s hebben beschadigd onder invloed van verschillende stoffen en drugs. Blijkbaar schreeuwde hij als een gek.

Arrestatiebevel wegens doodslag

Vanwege zijn getoonde algehele conditie werd hij vervolgens naar een ziekenhuis in de nabijgelegen Oberpfalz gebracht. Nadat de verdenking tegen de Irakees was bevestigd, arresteerden de autoriteiten hem in het ziekenhuis. Na een arrestatiebevel op de dringende verdenking van doodslag, zit hij nu in hechtenis, meldt Anonymous.

De meerderheid van de ‘vluchtelingenhelpers’ in Duitsland zijn oudere vrouwen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties