Afrikanen gooien met baby’s alsof het basketballen zijn in nieuwe TikTok Challenge

0
300

Een nieuwe en gevaarlijke trend is viraal gegaan op het internet, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid omdat ouders hun kinderen wegsmijten.

In talloze video’s die op TikTok verschijnen, zie je mensen dansen met hun kleine kinderen, inclusief peuters, lip-synchroniseren het nummer Baby van Blueface, en dan smijten ze plotseling hun kinderen buiten beeld, terwijl de artiest rapt “No baby, we can’t have the baby. If you don’t take this Plan B, b****, it’s plan C”.

Terwijl sommige ouders zachtaardig zijn geweest en hen duidelijk op iets zachts hebben neergelegd, besloten anderen te pronken met hun uitzonderlijke werpvaardigheden door baby’s met al hun kracht weg te gooien waardoor mensen zich grote zorgen maakten over de gezondheid van de kinderen.

https://twitter.com/SquirtReynoldss/status/1303529298440138752

Het is alarmerend dat verschillende ouders niet eens keken waar ze hun kinderen naartoe hebben gegooid om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn geland, en in plaats daarvan gewoon doorgaan met dansen terwijl ze voor de camera staan.

De muzikale artiest zelf heeft de uitdaging zelfs op sociale media gepromoot door verschillende video’s op zijn Instagram-pagina te delen.

‘Grijp de dichtstbijzijnde baby,’ schreef hij, onder een reeks clips.

VIP-pedofielen in paniek – Alle passagiers in Epstein-logboeken worden openbaar gemaakt

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties