VIP-pedofielen in paniek – Alle passagiers in Epstein-logboeken worden openbaar gemaakt

1
9973

Enkele van ‘s werelds machtigste pedofielen zijn in paniek na het nieuws dat de AG voor de Amerikaanse Maagdeneilanden heeft gevraagd om alle passagiers op Epstein’s vluchten openbaar te maken.

De procureur-generaal van de Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Epstein een huis had dat gebruikt werd voor het verkrachten van minderjarigen, heeft logboeken geëist voor zijn vier helikopters en drie vliegtuigen, van 1998 tot zijn mysterieuze dood vorig jaar.

Voor elke vlucht van de beruchte miljardair pedofiel zijn er logboeken gedagvaard, die “paniek zaaien” onder zijn rijke en beroemde handlangers.

The Mirror bericht:

De procureur-generaal van de Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Epstein een huis had, heeft logboeken geëist voor zijn vier helikopters en drie vliegtuigen, van 1998 tot zijn zelfmoord vorig jaar.

Denise George heeft een rechtszaak aangespannen tegen de nalatenschap van Epstein, waarbij zij 22 aanklachten heeft ingediend, waaronder zware verkrachting, kindermishandeling en verwaarlozing, mensenhandel, dwangarbeid en prostitutie.

Naast de passagierslijsten is mevrouw George op zoek naar “klachten of meldingen van mogelijk verdacht gedrag” en naar persoonlijke aantekeningen van de piloten.

De dagvaarding vereist de namen en contactgegevens van iedereen die voor de piloten werkte of die “interactie had met” Jeffrey Epstein en alle passagiers die met hem verbonden zijn, “of hen observeerde”.

Thegatewaypundit meldt: We berichtten vorig jaar dat uit informatie blijkt dat de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton 29 keer met Epstein vloog en de meeste keren met minderjarige meisjes. We berichtten ook dat Clinton en Obama econoom en de voormalige president van Harvard, Larry Summers, talrijke vluchten maakte met Jeffrey Epstein’s jet. Hij vloog zelfs met Epsteins jet naar Epsteins beruchte ‘Orgy Island’ tien dagen na zijn huwelijk in 2005.

We meldden ook dat Clinton’s voormalige National Security Advisor, Sandy Berger, een vlucht nam met de Epstein Express vanaf Epstein’s ‘Orgy Island’. US News meldde dat Berger werd aangeklaagd voor het stelen van documenten uit het Nationaal Archief door ze in zijn kleren te stoppen om president Clinton en zichzelf te beschermen tegen acties met betrekking tot Osama Bin Ladin. Al Gore vloog ook op de Epstein express.

https://dissident.one/2020/09/22/549/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stradivotsi
stradivotsi
7 maanden geleden

Van zijn lang zal ze leven nooit een zelfmoord van Epstein