Indiase vader van 5 meisjes snijdt de buik van zijn zwangere vrouw open om te zien of ze een zoon heeft

0
240
Voorbeeldfoto

De politie in India heeft details onthuld van een afschuwelijk geval waarin een vader van vijf dochters de buik van zijn zwangere vrouw zou hebben opengesneden omdat hij wilde weten of ze een zoon zou krijgen.

Het afschuwelijke incident vond plaats in het dorp Nekpur in de noordelijke staat Uttar Pradesh, meldt RT. De gestoorde vader zou de buik van zijn 35 jaar oude vrouw met een scherp wapen hebben opengesneden, waardoor ze ernstige verwondingen opliep.

De vrouw, die meer dan zes maanden zwanger was, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht door verontwaardigde familieleden, die zeiden dat de man de gruwelijke daad beging omdat hij wilde weten of de baby mannelijk of vrouwelijk was.

De vader werd vervolgens gearresteerd door de politie en er is een onderzoek ingesteld naar zijn motieven. De vrouw blijft in het ziekenhuis in de nasleep van de gruwelijke aanslag en de toestand van de baby was op het moment van schrijven nog niet bekend.

Somalische mannen mogen trouwen met 10-jarigen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties