Een gewapende man, gekleed in een lange tuniek en zijn gezicht verborgen onder een hijab, schoot vrijdagavond zijn revolver leeg in het 12e arrondissement.

Le Parisien meldt dat hij plotseling het vuur opende en verschillende schoten – blijkbaar in alle richtingen –  vuurde, maar meldt ook dat hij gericht op een persoon geschoten zou hebben voordat hij vluchtte.

De aanval vond plaats op het Lachambeaudie-plein net voor 22.00 uur en zag een man in een hijab over het plein rennen terwijl hij een revolverpistool droeg en verschillende keren het vuur opende voordat hij wegliep uit het gebied.

Hoewel niemand gewond raakte, kwamen verschillende kogels in verschillende winkels op het plein terecht, waaronder een shisha-bar en een pub. Eén kogel zat vast in het metalen luik van een tabakswinkel, die net voor die dag was gesloten, meldt Le Parisien.

Getuigen van de schietpartij zeiden dat de man zijn gezicht verborg met een islamitische sluier en een plaatselijke cafémanager zei dat mensen in paniek raakten na de schoten en alle kanten op renden.

De eerste elementen van het onderzoek, en in het bijzonder het gebruik van videobewaking van de buurt, stelden vast dat de man niet in het wilde weg heeft geschoten.

Hij richtte zich op een ander individu dat hij achterna zat, die wist te ontsnappen zonder geraakt te worden. Het slachtoffer van de schutter heeft zich vervolgens niet gemeld bij de politie. Zijn aanvaller vluchtte naar verluidt met een medeplichtige die op een scooter op hem wachtte na de mislukte moordaanslag.

https://dissident.one/2020/09/22/562/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties