Moria: Migranten staken ook de olijfboomgaard van olijventeler Markelos Antonio in brand

0
110

Terwijl sommige “vluchtelingen” hier nog steeds op zoek zijn naar iets nuttigs, wordt de buurman van het kamp, olijventeler Markelos Antonio, geconfronteerd met de ruïnes van zijn bestaan. De 70-jarige heeft 60 procent van zijn bomen verloren. De migranten kregen toegang tot zijn eigendom en brandden zijn bos af op dezelfde dag dat Moria verbrandde.

Hij laat zien hoe groot de verwoesting is. De 500 jaar oude olijfbomen op zijn 16 hectare grond zijn nu alleen nog maar brandhout, bericht PolitikStube. Hij zei dat er een schade van ongeveer 10.000 euro was en dat hij slechts 2.000 euro aan schadevergoeding van de staat ontving. Tot de brand had hij herhaaldelijk problemen met de migranten uit het kamp ernaast. Ze ontlastten zich op zijn terrein en vernietigden zijn bomen om brandhout te krijgen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties