Geen einde aan brandstichting in Griekse migrantenkampen – Asielparasieten hopen asiel af te dwingen na voorbeeldbrand Moria

0
164
Foto - twitter

Nadat de brandweer pas dinsdag naar een brand in de buurt van het migrantenkamp Vathy op het Griekse eiland Samos moest, brandde het daar gisteravond weer af, volgens tagesschau.de. In Vathy wonen ongeveer 4.500 illegalen, waardoor het kamp zeven keer overbevolkt is.

Drie containers afgebrand

De brand brak uit in het kampgebied voor zogenaamde “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” en drie containers werden vernietigd, volgens de burgemeester van Oost-Samos, Giorgos Stantzos. Er waren waarschijnlijk geen gewonden, en er wordt gezegd dat ongeveer 60 bewoners tijdelijk in een hotel zijn ondergebracht, meldt Unzensuriert.

Bijna twee weken geleden werd het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos verwoest door brandstichting. Volgens de autoriteiten zijn 12.700 mensen dakloos geworden. Tot het weekend zijn ongeveer 9.000 van hen ondergebracht in een tijdelijke tentstad. De Duitse regering en enkele gelijkgestemden kondigden onmiddellijk aan dat ze minstens een paar duizend “minderjarigen” zouden opnemen. Het vermoeden bestaat dat de twee branden op Samos door na-apers zijn gesticht om ook een vrijkaartje naar de sociale paradijzen van de EU af te persen.

AfD waarschuwt tegen het toelaten van migranten

Al na de eerste branden op Lesobs en Samos had de AfD gewaarschuwd voor het toelaten van migranten van daar – tot groot ongenoegen van de oude partijen en de gevestigde media.

Griekenland helemaal klaar met de Duitsers – Ze moedigen asielpyromanen aan nog meer branden te stichten door ze te belonen met opvang

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief om dit soort verhalen niet te missen:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties